Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça-Osasuna, un èxit de vendes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.04.2011 12:55

Barça-Osasuna, un èxit de vendes

www.fcbarcelona.cat


El bon funcionament del servei del Seient Lliure va contribuir, de manera destacada, a l’èxit de facturació en el partit Barça-Osasuna. Es van vendre gairebé 30.000 entrades per al compromís.


L'equip, celebrant el primer gol contra l'Osasuna. Foto: Miguel Ruiz-FCB
L'equip, celebrant el primer gol contra l'Osasuna. Foto: Miguel Ruiz-FCB

De tots els partits a casa, el Barça-Osasuna ha estat el que més diners ha deixat al Club en totes les temporades, amb 2.200.000 d’euros de facturació. Una de les claus d’aquest rècord és l’excel•lent funcionament del Seient Lliure.

Per al compromís, s’han venut 28.978 entrades, cosa que ha contribuït que aquest dissabte al Camp Nou, en plena Setmana Santa, l’assistència fos de 73.285 espectadors.

Més del 95%

L’èxit, entre d’altres, és gràcies al bon funcionament del Seient Lliure. En total, 21.074 socis van alliberar la seva localitat i aquestes es van posar a la venda perquè altres barcelonistes en poguessin fer ús. En aquest sentit, la coincidència amb Setmana Santa ha provocat que molts turistes aprofitessin l’ocasió per visitar el Camp Nou i presenciar el partit.

De les 21.074 entrades alliberades, se n’han venut 20.139, el que representa el 95,5% de les entrades posades a la venda a través d’aquest servei pels socis abonats.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana