Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Apunta’t als campus de les seccions!


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.04.2011 11:17

Apunta’t als campus de les seccions del FC Barcelona!

www.fcbarcelona.cat


Les quatre seccions del Barça organitzen un campus per als més joves aquest estiu. La secció de bàsquet repeteix l’estada a La Granja i els cursos de tecnificació a la Ciutat Esportiva, mentre que handbol, hoquei i futbol sala se citen a Amposta.


Els participants en l'últim Campus de bàsquet, de visita al Museu del FC Barcelona. (Fotos: Arxiu FCB)
Els participants en l'últim Campus de bàsquet, de visita al Museu del FC Barcelona. (Fotos: Arxiu FCB)

Inscripcions
El període d’inscripcions per a tots els campus s’obrirà el dimarts 26 d’abril i es tancarà el divendres 10 de juny. La inscripció es durà a terme a través d’Internet, al web del FC Barcelona. En els següents enllaços us podeu descarregar el programa de cada campus i el formulari d’autorització que caldrà omplir després d’incriure’s al Campus.

Bàsquet

Programa Campus Bàsquet La Granja

Programa Campus Tecnificació Bàsquet

Autorització Campus Bàsquet

Handbol

Programa Campus Handbol

Autorització Campus Handbol

Hoquei patins

Programa Campus Hoquei Patins

Autorització Campus Hoquei Patins

Futbol sala

Programa Campus Futbol Sala

Autorització Campus Futbol Sala
Contribuir a l’educació a través de la pràctica esportiva. Aquest és l’objectiu dels campus que organitzen les quatre seccions del FC Barcelona . La secció de bàsquet continua amb la fórmula plena d’èxit de La Granja, amb la tretzena edició, alhora que repeteix el curs de tecnificació a la Ciutat Esportiva. La novetat d’aquesta temporada són els campus que organitzen l’handbol, l’hoquei i el futbol sala a l’Amposta Parc.

13a temporada a La Granja

El Campus de Bàsquet a La Granja de Santa Maria de Palautordera arriba a la seva tretzena edició. Una estada de nou dies, del 25 de juny al 3 de juliol, on es combina la pràctica del bàsquet amb activitats de lleure, com ara piscina, equitació i visites al Camp Nou i a un parc aquàtic. Aquest campus està adreçat a nois i noies entre 9 i 16 anys (nascuts entre 1995 i 2001) i compta amb la supervisió de Jordi Ardèvol, director tècnic del bàsquet formatiu del Barça, i Roberto Dueñas, responsable de tecnificació.

2010-06-29_VISITA_CAMPUS_BASQUET_008.jpgA més de l’estada a La Granja, els aficionats al bàsquet interessats a perfeccionar el seu joc poden participar en el Curs de Tecnificació que se celebra a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en dos torns (del 4 al 8 de juliol i del 11 al 15 del mateix mes), de nou del matí a sis de la tarda. Aquest curs, adreçat a nois i noies d’11 a 16 anys (nascuts entre 1994 i 1999), està pensat per perfeccionar aspectes del joc i aprofundir en els sistemes tàctics.

Handbol, hoquei patins i futbol sala

El Centre Esportiu Amposta Parc acull, del 3 al 9 de juliol, tres campus més del FC Barcelona. Handbol, hoquei patins i futbol sala coincidiran durant una setmana en les mateixes instal·lacions i compartiran espai i convivència, però cada campus durà a terme la pràctica esportiva de manera diferenciada, i cadascun d’aquests incidirà en el perfeccionament en els aspectes tècnics i tàctics propis del seu esport. Aquest tres campus estan dirigits a nois i noies d’entre 9 i 13 anys (nascuts entre 1998 i 2001).

El responsable de l’handbol formatiu blaugrana, Toni Gerona, és el director tècnic del Campus d’Handbol, mentre que Quim Paüls, director tècnic de la secció d’hoquei patins, supervisa tècnicament el del seu esport i Txus Lahoz, responsable del futbol sala base, s’encarrega del primer campus d’aquesta disciplina al FC Barcelona.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana