Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


S’inicia la classificació d’aliments


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.04.2011 13:26

S’inicia la classificació d’aliments

www.fcbarcelona.cat


Els aliments recollits dissabte en els recaptes presencials d’”Enviem la fam a la porra” estan ja a la seu del Banc dels Aliments, on aquest dilluns se n’inicia la classificació.


Foto: Àlex Caparrós / FCB
Foto: Àlex Caparrós / FCB

El recapte d’aliments de dissabte passat impulsat per la Fundació FC Barcelona al Camp Nou va ser tot un èxit. En els deu punts de recollida habilitats per la Fundació es van omplir fins a dalt les banyeres, que és com s’anomenen les grans capses utilitzades per a la recollida. Un cop els socis i aficionats van fer les seves donacions va començar una altra tasca: el trasllat dels queviures a la seu del Banc dels Aliments, que es va fer a quarts de dotze de la nit. 

Procés de classificació

trasllat_aliments.jpgLa gran majoria d’aliments que es van rebre van ser pasta, arròs, llegums, llet i oli, precisament, els que més es necessiten. Un cop els aliments van arribar a la seu del Banc va inciar-se el procés per emmagatzemar-los. I avui dilluns comença el procés de classificació. “Gràcies a l’ajuda dels voluntaris es destrien tots els aliments per agrupar la pasta, l’arròs, l’oli, la llet, etc., i poder fer paquets que posteriorment es repartiran a les entitats amb què col·labora el Banc dels Aliments”, assegura Oriol Dolader, cap de Logística d’aquesta organització. 
Encara es poden fer donacions en línia
 
Els recaptes presencials ‘Enviem la fam a la porra’ han acabat, però la campanya continua. Les donacions en línia es podran fer a www.enviemlafamaalporra.org fins al dia 20 d’abril, el dia de la final de Copa.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana