Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Lluís Llach, a la Llotja


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.04.2011 20:59

Lluís Llach, a la Llotja

www.fcbarcelona.cat


Després d’assistir al compromís entre la USAP i el Toulon, Lluís Llach ha vist el Barça-Almeria des de la Llotja del Camp Nou. I no ha dubtat a lloar Pep Guardiola, "un entrenador extraordinari".


Lluís Llach, a la Llotja

Després de presenciar i viure en directe la Festa del Rugbi Català, en la qual s’ha fet un reconeixement a L'Estaca, l’himne oficiós dels de Perpinyà i obra seva, Lluís Llach ha vist el Barça-Almeria des d’aquest espai noble de l’estadi. En aquest mateix espai, ha estat rebut pel president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i pels altres membres de la Junta Directiva.

Preparat per al final de temporada del Barça

Sobre els molts reptes del Barça de Guardiola, Llach se sent preparat per sobreviure a tantes emocions. “Tinc les medicines a punt, he tret els cafès de casa i, sobretot, escolto en Pep. Això em fa mantenir viu i amb dosis de realisme. Són molt difícils els partits que ens vénen, però tenim un equip excepcional i manat per un entrenador extraordinari”.

Invitació de Sandro Rosell

El cantautor ha explicat que, tot i que ara està apartat de la primera línia pública, no ha volgut perdre’s aquest partit de rugbi ni el compromís del Barça a l’estadi. “El president Rosell em va trucar i em va dir que es feia un acte de catalanitat com era aquest USAP-Toulon a través de l’agermanament amb el Barça. Tot i que estic amagat sota les pedres, he sortit per anar-hi i ara estic a la Llotja per veure el meu equip, els meus jugadors i el meu entrenador”, ha subratllat Llach a Barça TV.

Llach també ha explicat les sensacions que ha viscut mentre ‘LEstaca sonava a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. “M’ha impressionat per la força. Sentir-lo cantar amb accent rossellonès m’ha emocionat”, ha resumit l’artista de Verges.

El Barça com a altaveu

Sobre l’agermanament entre el Barça i la USAP, Llach ha destacat el valor de l’entesa: “Ens toca a la Catalunya Vella, la del sud, fer d’altaveu de la USAP. Per això, felicito la iniciativa de la directiva de prendre el comandament de l’agermanament i donar a conèixer el rugbi i els èxits de la USAP a la societat”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana