Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


A Facebook, ja som 12 milions


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.04.2011 10:09

Messi obre la seva pàgina a Facebook i el FC Barcelona ja té 12 milions de fans

www.fcbarcelona.cat


Durant el mes de març el Club ha experimentat un augment de més d'un milió i mig de fans després de la campanya 'Busquem el 10' protagonitzada pel davanter argentí, que se suma a Piqué, Iniesta, Villa i Pedro en la principal xarxa social del món


Messi obre la seva pàgina a Facebook i el FC Barcelona ja té 12 milions de fans

També pel Barça B, seccions i Fundació
A més a més de la pàgina oficial, el FC Barcelona també té espais a Facebook per a les seves seccions i per al Barça B. Els espais al Facebook del Barça B (14.257 fans), bàsquet (18.911), handbol (4.567), futbol sala (4.329), hoquei patins (2.942) i Fundació (29.661) sumen`, juntament amb la pàgina principal, 12.136.476 fans.
El FC Barcelona ha assolit aquesta setmana els 12 milions de fans a Facebook, i continua sent, de manera destacada, l’entitat esportiva número u a la principal xarxa social del món. Per sota del Club se situen el Manchester United (11,5 milions) i el Reial Madrid (10,9 milions) i associacions esportives com l'NBA. Ara mateix, en dades de les 9 del matí, el FCB té 12.061.809 fans en la seva pàgina oficial a Facebook, els quals segur que creixeran encara més, ja que Leo Messi ha obert la seva pàgina aquest dimecres.

El 26 de febrer passat, el Barça va llançar la campanya ‘Busquem el 10’ a Facebook per aconseguir els deu milions de seguidors, una iniciativa en què va participar el davanter argentí Lionel Messi, que convidava en un vídeo els seguidors blaugrana de tot el món a participar en el FCB a través d’aquesta xarxa social. Amb l’ajut de Messi, el Club ha crescut més de 2 milions de fans en poc més d’un mes. Concretament, durant el mes de març, el FC Barcelona ha experimentat un augment d'1.600.000 fans.

Messi obre pàgina a Facebook

En les hores prèvies del partit de quarts de final de la Champions League contra el Xakhtar al Camp Nou, Messi ha obert la seva pàgina a Facebook i es converteix així en el cinquè jugador del primer equip a obrir el seu espai, tal com ja han fet Piqué, Iniesta, Villa i Pedro.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana