Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça, a la presa de possessió de Subies


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

05.04.2011 17:06

El Barça, present a la presa de possessió d’Andreu Subies

Jesús Carrillo


Aquest dimarts ha pres possessió del càrrec de president de la Federació Catalana de Futbol Andreu Subies, que va guanyar les eleccions a la presidència el mes de març passat.


Andoni Zubizarreta, Toni Freixa, Javier Bordas i Jordi Mestre, durant l'acte de presa de possessió d'Andreu Subies. Foto: Àlex Caparrós - FCB
Andoni Zubizarreta, Toni Freixa, Javier Bordas i Jordi Mestre, durant l'acte de presa de possessió d'Andreu Subies. Foto: Àlex Caparrós - FCB

Més de 250 persones relacionades amb el futbol català han estat presents aquest dimarts al migdia a l’antiga fàbrica de cerveses Damm, indret on s’ha dut a terme aquest acte institucional. Per part del FC Barcelona, hi han assistit els directius Toni Freixa, Javier Bordas i Jordi Mestre i el director de Futbol Professional, Andoni Zubizarreta.

Sis anys de mandat

És la primera vegada que un president de la Federació Catalana de Futbol té per endavant un mandat de sis anys. Andreu Subies ha destacat en el seu discurs: “Potenciarem en els propers anys la transparència i la sostenibilitat econòmica de la Federació, i la nostra proposta és, en primer lloc, potenciar al màxim les àrees de màrqueting i de comunicació per tal d’aconseguir recursos i potenciar la marca de la FCF perquè adquireixi el reconeixement i prestigi que mereix”.

Els Clubs

2011-04-05_TOMA_POSESION_ANDREU_SUBIES_PRESIDENTE_FCF_012.jpg Subies també ha manifestat com a punt cabdal del seu projecte esportiu la “interrelació constant i permanent amb els clubs catalans, tant en l’àmbit professional com sobretot en els de caràcter ‘amateur’, com a vertebradors de la família del futbol català. En aquest sentit els escoltarem i els donarem suport, ja que com millor vagin els clubs catalans millor aniran les coses per a tots nosaltres”.

Moltes personalitats

A l’acte de presa de possessió del nou president de la Federació Catalana hi han assistit, també, l’actual president del futbol espanyol, Ángel María Villar, el secretari general d’esports de la Generalitat, Ivan Tibau, i el seleccionador de futbol de Catalunya, l’exblaugrana Johan Cruyff, entre altres personalitats del món del futbol i la política catalanes.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana