Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El carnet de compromís: a partir de divendres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.03.2011 21:12

El carnet de compromís: a partir de divendres

www.fcbarcelona.cat


A partir de divendres, ja es podrà sol·licitar aquest carnet que és la quarta via per accedir a la condició de soci després de tres anys de permanència.


El carnet de compromís: a partir de divendres

Nous nomenaments
La Junta d’aquest dimecres ha aprovat la designació i nomenaments dels components de la Comissió Control i Transparència del Codi Ètic del FC Barcelona. El president i representant de la Junta Directiva a aquesta comissió serà Ramon Pont. La resta de membres que la formaran seran:

Antonio Argandoña Ramiz
Maria Teresa de Gispert i Pastor
Ramon Poch i Torres
Jordina Font i Borras
Ramon Esteve i Castellà

Després de la darrera regulació, per poder ser soci del Barça, s’ha de complir amb un d’aquests tres requisits: ser menor de 15 anys, ser familiar de primer o segon grau d’un soci actiu o bé haver estat soci en el passat durant dos anys consecutius. Per aquells que no compleixen aquests requisits, el Club ha posat en funcionament el Carnet de Compromís, la ‘Quarta via’.

El Club adreça aquest nou carnet a persones que se senten identificades amb l’Entitat i que després de tres anys de fidelitat, podran accedir a la sol·licitud de ser socis.

A partir de divendres, els sol·licitants que vulguin ser socis mitjançant aquesta quarta via, ho hauran de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). La quota anual del carnet és de 125 euros i la vigència del carnet és per any natural (de gener a desembre)

La condició de soci

Demostrada la fidelitat del Club durant 3 anys sencers i consecutius, el sol•licitant tindrà dret a formular la petició definitiva per convertir-se en soci del FC Barcelona. El Club haurà d’acceptar expressament la seva admissió com a soci, considerant la concurrència dels requisits generals que s’estableixen al Estatuts del Club.

Seria en la següent renovació, quan si fos acceptada la petició del soci pel Club, ja tindrà la seva categoria de soci.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana