Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Junta explica el repartiment d’entrades de Copa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

30.03.2011 21:05

La Junta explica el repartiment d’entrades de Copa

www.fcbarcelona.cat


Toni Freixa, secretari i portaveu de la Junta directiva, ha detallat els col·lectius que seran beneficiaris del repartiment del 15% d’entrades de la final de Copa que el FC Barcelona repartirà per a compromisos.


El secretari i portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, en la compareixença davant els mitjans de comunicació. Foto: Alex Caparrós.
El secretari i portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, en la compareixença davant els mitjans de comunicació. Foto: Alex Caparrós.

Cal recordar que a diferència d’altres finals, el volum d’entrades per a compromisos de Club s’ha reduït del 20% al 15%, per tal que els col•lectius de socis i penyes poguessin disposar-ne de més. “Això significa que s’ha reduït un 25% el volum d’entrades per a compromisos”, ha recordat Toni Freixa, en comparació amb finals anteriors.

Segons ha explicat Toni Freixa, amb aquestes 2.957 localitats el Club complirà amb els seus compromisos institucionals i esportius a banda de repartir-les entre els membres de la comissió de disciplina, la comissió econòmica, la comissió social, la comissió esportiva, el Patronat de la Fundació, el Consell Consultiu de Penyes, el primer equip (jugadors i tècnics), les seccions, el futbol formatiu, els patrocinadors, els mitjans de comunicació amb vinculació contractual amb el Club, l’Agrupació Barça Jugadors, el Casal de l’Avi, els empleats i els directius. En aquest últim cas, cada membre de la Junta podrà disposar de deu entrades.

Prop de 20.000 entrades

Sobre una capacitat total de Mestalla de 50.000 localitats, cada club finalista disposarà de 19.714 entrades (el 40% de l’aforament), mentre que la resta estaran en mans de la RFEF. Cal recordar que el club ja ha repartit el 85% de les entrades, destinades a socis (13.406 entrades) i les penyes (3.351 entrades). En cada cas, el repartiment s’ha fet seguint criteris de màxima transparència.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana