Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les entrades per al FCB-Xakhtar, ja a la venda


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.03.2011 11:33

Les entrades per al Barça-Xakhtar, ja a la venda

www.fcbarcelona.cat


Els socis no abonats ja poden comprar les localitats per al partit d’anada de quarts de final de la Champions. La resta de socis i aficionats podran fer-ho des de l’1 d’abril. El ritme d’alliberacions de seients marcarà la disponibilitat d’entrades.


Foto:Arxiu.
Foto:Arxiu.

Aquest dimecres al matí s’ha obert el procés de venda d’entrades per a l’enfrontament Barça-Xakhtar del proper 6 d’abril. Els socis sense abonament al Camp Nou tindran prioritat per comprar les localitats per a aquest partit. El Club obrirà un procés de venda d’entrades amb les que provinguin del Seient Lliure, posant a disposició totes les entrades disponibles a cada moment. Així, la disponibilitat anirà variant segons el ritme d’alliberacions fetes pels socis amb abonament que no puguin assistir al partit. El preu de les entrades serà a partir dels 48 euros per als socis i 60 euros per al públic.

Socis sense abonament

A partir de les 10 hores d’aquest dimecres, el Club obrirà la venda en exclusiva per als socis sense abonament. Les entrades només es podran comprar per Internet a través del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat a ServiCaixa i a Ticketmaster. Es poden adquirir fins a sis entrades per carnet de soci, amb un descompte del 20% sobre la primera entrada. La venda es mantindrà oberta mentre hi hagi disponibilitat d’entrades.

Resta de socis i públic en general

El divendres 1 d’abril, a partir de les 10 hores, s’obrirà un segon període de venda d’entrades per a tots els socis i el públic en general. Els socis i el públic podran comprar entrades per Internet a través del lloc web del Club www.fcbarcelona.cat , a ServiCaixa i a Ticketmaster. També es podrà fer a les taquilles del FC Barcelona, als centres FNAC i Carrefour, o trucant al 902 18 99 00. Es podran adquirir fins a sis entrades per carnet de soci, amb un descompte del 20% sobre la primera entrada. Els aficionats també en podran comprar sis, però sense descompte.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana