Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Halcón Viatges comença a operar a l’abril


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.03.2011 12:35

Halcón Viatges començarà a operar a l’abril

www.fcbarcelona.cat


Halcón Viatges començarà a operar com a nova agència oficial de viatges del Barça a partir de l’abril, un cop completat el procés de transferència amb RACC Viatges. El seu primer desplaçament serà a Vila-real, el cap de setmana del 2 i 3 d'abril.


Halcón Viatges començarà a operar a l’abril

Paral·lelament, Halcón Viatges ja ha posat en marxa tot l’operatiu de cara a la final de la Copa del Rei que es disputarà a València el proper 20 d’abril. Els socis i aficionats que estiguin interessats en aquests desplaçaments poden fer les reserves a qualsevol oficina d’Halcón Viatges o Viatges Ecuador de Catalunya, o trucant als telèfons 93 300 64 63 - 93 300 90 92 - 93 300 48 73.

Oferta especial per a la final de Copa

Hi haurà la possibilitat de desplaçar-se a València en autocar per 30 euros per persona sortint des de Barcelona, Girona i Lleida. En el cas de fer-ho des de Tarragona el preu serà de 20 euros per persona. Un preu que inclou el desplaçament d’anada i tornada el mateix dia de la final, l’esmorzar, l’assegurança de viatge, un acompanyant oficial de l’agència en cadascun dels autocars i alguns obsequis.

_M2_9071.JPGEn el cas d’optar per fer el desplaçament en tren, Halcón Viatges ofereix fer-ho en un tren xàrter per 95 euros per persona en classe turista i 135 euros en classe preferent. En aquest cas la sortida només és des de Barcelona. El preu inclou el desplaçament d’anada i tornada el mateix dia de la final, l’esmorzar, l’assegurança de viatge, la presència dels acompanyants oficials de l’agència i alguns obsequis.

Preus populars

Amb aquesta proposta Halcón Viatges i el FC Barcelona posen en marxa una estratègia comuna per garantir un estalvi significatiu en els desplaçaments, per posar-los a l’abast de tothom, amb preus fixos garantits de 120 euros per a socis, de 160 per a penyistes i de 250 per a la resta d’aficionats en els vols del primer equip de la Lliga i Copa.

La voluntat d’aquest acord és que els socis, aficionats i penyistes tinguin més presència en els camps que visiti l’equip i convertir els desplaçaments en un acte de barcelonisme, també en el cas de les seccions. A banda, es treballa també perquè vinguin els penyistes de fora de Catalunya a l’estadi per donar suport al seu equip, amb les millors condicions de transport, allotjament i entrada.

Tot plegat, amb una vocació de proximitat, gràcies a les més de 1.400 agències de viatges que Halcon Viatges té a tot Espanya, 146 de les quals són a Catalunya. Cal tenir present que, a més, els socis del FC Barcelona es poden beneficiar dels avantatges que Halcón Viatges ofereix per les seves escapades i vacances familiars, amb importants descomptes i màximes facilitats de pagament.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana