Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cierco: “Hem assolit el primer objectiu”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.03.2011 12:19

Cierco: “Hem assolit el primer objectiu”

Aleix Santacana


Ramon Cierco, directiu responsable de les seccions no professionals del FC Barcelona, valora positivament que 55.000 persones omplin l’Estadi Olímpic Lluís Companys el pròxim 9 d’abril. “Serà una festa de la identitat catalana”.


Cierco: “Hem assolit el primer objectiu”

Actes tot el dia
El partit, que començarà a les 16.30 hores, està precedit d’un conjunt d’actes que començaran a l’Anella Olímpica de Montjuïc a partir de les 11 hores del matí i que acabaran amb un concert després de l’enfrontament.

Per seguir l’actualitat de la Festa del Rugbi Català, el FC Barcelona ha posat a disposició de tots els socis i aficionats el lloc web Usapabarcelona.cat , des d’on es pot conèixer la informació i tot un conjunt de vídeos i fotografies exclusives sobre l’esdeveniment i la participació dels diversos equips del Club en la promoció del partit.
“Sabíem que aquest partit de rugbi de la USAP aixecaria molt d’interès tan a fora de Barcelona com a la mateixa ciutat, però vendre les entrades tan ràpid sí que ha estat una certa sorpresa. L’alt ritme de venda ha anat més enllà de les nostres previsions més optimistes”, ha confessat Ramon Cierco en una entrevista a www.fcbarcelona.cat.

Primer objectiu complert

Tres setmanes abans de la disputa del partit de quarts de final de la Heineken Cup entre la USAP de Perpinyà i el Toulon a l’Estadi Olímpic Lluís Companys ja s’han exhaurit les entrades. “Hem assolit el primer objectiu. Omplir Montjuïc i demostrar que el rugbi té cabuda i desperta interès en el nostre entorn”, afirma el directiu responsable de les seccions no professionals del FC Barcelona i una de les persones més implicades en l’acord de col•laboració que van signar, al mes de gener passat, el FC Barcelona i la USAP de Perpinyà.

Ambiciosos des de l’inici

Ramon Cierco ha explicat que sempre havien confiat que omplirien: “Des del primer moment vam preveure omplir. De fet, quan en un principi ens vam plantejar la possibilitat de disputar aquest partit al Camp Nou ja volíem omplir l’estadi. Sempre hem pensat que la festa del rugbi, familiar i amb el component de tret identitari català seria un projecte potent, capaç d’aixecar molt interès”.

El dia 9, una festa

Un cop assolit aquest primer repte, el següent és viure intensament la Festa del Rugbi Català. “El dia 9 espero que puguem gaudir d’un bon partit de rugbi i que això permeti donar a conèixer una mica més el rugbi a Catalunya. A més, serà una festa de la identitat catalana, amb persones provinents de la Catalunya Sud, Catalunya Nord i Andorra”.

Serà, per tant, una jornada rècord, ja que el primer partit oficial que la USAP diputarà a Barcelona significarà el partit de rugbi amb més assistència a Catalunya, tenint en compte que al Lluís Companys es congregaran 55.000 persones.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana