Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


De la petició 29.904 a la 4.019, cap a València


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.03.2011 15:14

De la petició 29.904 a la 4.019, cap a València

www.fcbarcelona.cat


Els socis del FC Barcelona amb un número de petició entre el 29.904 i el 4.019 han estat els afortunats en el sorteig de les entrades per a la final de Copa del Rei a València.El repartiment de les entrades
Cal recordar que el Club disposava de 13.406 entrades per als socis i 3.351 per a les penyes. Com a principal novetat aquesta temporada, el Club ha posat a disposició dels seus socis i penyes el 85% de les entrades, una millora respecte al 80% que es destinava en temporades anteriors. El 15% restant (2.957 entrades) seran per als compromisos esportius i institucionals del Club i patrocinadors.

Sobre la capacitat total de Mestalla, de 50.000 localitats, cada club finalista disposarà de 19.714 entrades (el 40% de l’aforament), mentre que el 20% restant seran per a l'RFEF.
Aquest dimecres a les 10 hores ha tingut lloc a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs el sorteig davant de notari per a l’adjudicació de les entrades per a la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid. El número de sol·licitud a partir de la qual s'han començat a adjudicar les entrades és el 29.904. L'últim serà el 4.019.

Cal tenir present que cada soci podia fer una única petició d’una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi havia la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que volguessin viatjar junts.

13.406 entrades

Per al partit de Mestalla, del proper 20 d’abril, es van demanar 72.767 entrades englobades en 32.514 sol·licituds. El Club disposa de 13.406 entrades per a socis per aquest partit. La gran expectació que ha generat aquesta final ha fet que l’assignació hagi necessitat d’un sorteig fet a través d’un programa informàtic, en aquest cas, validat pel notari Gerard Conesa.

Aquest dimecres a la tarda es coneixerà el número de petició final que viatjarà fins a València.

2011-03-16_ENTRADAS_FINAL_01.JPGComunicació als socis premiats

A partir d’aquest mateix dia 16 i fins al 18 de març, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats a través de l'adreça electrònica que van donar en el moment de fer la inscripció per sol·licitar aquestes entrades.

El primer pas en l’assignació d’entrades, després de conèixer el primer número de petició, serà comprovar que els socis estiguin al corrent de pagament i no tinguin obert cap expedient disciplinari pel Club.

Procés de recollida

Amb els socis que compleixin aquests requisits, es començaran a adjudicar les localitats a les peticions afortunades. El Club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades.

La recollida d’aquestes entrades serà del 4 al 12 d’abril (excepte el 9 i 10 d’abril, que és cap de setmana) a les taquilles del FC Barcelona. De dilluns a dijous, de 8.30 h a 18.30 h i el divendres de 8.30 h a 14.30 h.

Compromís ferm

En el moment de fer la inscripció, es demanava introduir les dades d’una targeta bancària. En cas de ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l’import de la reserva. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Recordem que el preu de les entrades per a aquesta final de la Copa del Rei a València davant el Reial Madrid oscil·la entre els 60 i els 250 euros.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana