Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Demanda contra la COPE


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.03.2011 13:13

El FC Barcelona demandarà la Cadena COPE

www.fcbarcelona.cat


El secretari i portaveu de la Junta, Toni Freixa, ha comparegut aquest migdia en roda de premsa per fer públic que el FC Barcelona demandarà la Cadena COPE després de la informació apareguda la matinada del 14 de març.


Toni Freixa en la compareixença d'aquest dimarts. Foto: Àlex Caparrós - FCB.
Toni Freixa en la compareixença d'aquest dimarts. Foto: Àlex Caparrós - FCB.

Altres acords de la Junta
Toni Freixa també ha exposat els altres acords que la Junta Directiva va aprovar en la reunió celebrada aquest dilluns:

- Aprovar reprendre l’organització de la Lliga de futbol de socis, que se celebrarà els mesos de juny i juliol i que comptarà amb la participació d’un miler de socis de diferents edats. Els partits es disputaran a la Ciutat Esportiva i les finals al Camp Nou.

- Aprovar una campanya que, sota el lema ‘ Un Camp Nou sense fum’, vol recomanar i conscienciar els socis i aficionats perquè no fumin a l’Estadi.

- Convocar la reunió del Senat, òrgan consultiu format pel primer miler de socis i sòcies del Club, el dia 2 de maig.

- Manifestar la solidaritat i el suport amb el poble japonès. Freixa ha explicat que el Club ha fet accions per interessar-se per les seves penyes i que l’Escola de Fukuoka no ha patit danys materials i personals. En aquest sentit, dissabte, abans del partit contra el Getafe, el FC Barcelona farà alguna manifestació pública de condol.
Freixa, acompanyat per Andoni Zubizarreta, director esportiu de Futbol Professional del FC Barcelona, ha relatat les últimes decisions adoptades per la Junta Directiva del Club: “Durant el dia d'ahir, el FC Barcelona va emetre un comunicat i, paral·lelament, va enviar un burofax a la Cadena COPE demanant una rectificació i la informació de l'origen concret de la greu difamació. La resta del dia va estar esperant obtenir aquesta rectificació expressa i contundent per part del mitjà de comunicació”.

Demanda per protegir l’honor

“Atès que aquesta rectificació no s'ha produït de manera satisfactòria i, amb independència que finalment es pugui produir, pel greu atemptat a la reputació i al bon nom del FC Barcelona, dels seus esportistes i metges, circumstància que no podem ni volem deixar impune, el FC Barcelona anuncia que actuarà amb la fermesa i contundència que la gravetat dels fets mereix. En els pròxims dies interposarà davant els jutjats de primera instància de Barcelona una demanda de protecció del seu dret a l'honor en reclamació dels danys i perjudicis causats pels responsables de la difamació”, ha afirmat Freixa.

Trucada de Florentino Pérez

El secretari i portaveu de la Junta també ha revelat una trucada de Florentino Pérez a Sandro Rosell: “El president del Reial Madrid s'ha posat en contacte aquest matí amb el nostre president per donar-li les seves explicacions i manifestar-li que no té res a veure amb aquests fets. Circumstància que el nostre president ha escoltat i que, lògicament, no té cap motiu per no creure”.

Centrats en la competició

Preguntats sobre un possible intent de desestabilització, Freixa i Zubizarreta han estat contundents. “Estem plenament centrats en la competició. Som en uns mesos decisius de la temporada i no cal valorar les motivacions que puguin tenir altres”, ha afirmat el secretari.

En aquest sentit, Andoni Zubizarreta ha afegit: “Jo crec que la motivació que tenim com a equip i com a club estarà al marge d'aquest tipus de coses. No hi hauria d'haver una connexió directa. Crec que és un element més del que anomenem ‘entorn’”. El que sí que ha volgut deixar clar Freixa és que “és evident que per al FC Barcelona no tot val, ja que portem des d'ahir actuant respecte a aquests fets amb la màxima contundència i fermesa, defensant el bon nom i la reputació dels nostres esportistes i metges”.

Pendents de la COPE

Freixa ha recordat que el Barça està pendent de rebre una resposta de la COPE pel que fa a les fonts i responsables d’aquests fets: “En funció de la resposta que rebem decidirem concretament la legitimació passiva, és a dir, els subjectes concrets contra qui es dirigeixi l'acció de responsabilitat, que, evidentment, han d'estar vinculats amb el mitjà de comunicació”.

Pel que fa al periodista de la Cadena COPE, Freixa ha afirmat que, deixant de banda converses que hi hagi pogut haver, oficialment no es té cap constància de cap rectificació ni cap acció que deixi sense efecte la gravetat dels fets.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana