Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un viatge en família


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

14.03.2011 12:10

Un viatge en família

www.fcbarcelona.cat


La sòcia afortunada de viatjar amb l’equip a Sevilla ho fa acompanyada dels seus tres nebots i és optimista amb l’empat en un dels desplaçaments més complicats de la Lliga.


Un viatge en família

La Núria Pascual va fer realitat el seu somni aquest diumenge gràcies al sorteig del FC Barcelona entre els socis que havien renovat la seva condició aquest 2011.

Optimista per naturalesa, la sòcia 25.232 creu que la Lliga està ben encarrilada. “El resultat és el de menys. No passa res perquè el campionat està guanyat”, apunta la Núria.

Amb tots els nebots

El premi li permetia viatjar a Sevilla amb un acompanyant. Havia d’escollir entre un dels seus tres nebots però finalment, va decidir endur-se’ls tot tres. És a dir, va comprar dos viatges més cap a Sevilla i van viatjar tots quatre cap a la capital andalusa.

L’Albert, en Ricard i el Francesc, que tots tres també són socis, la van acompanyar en aquesta experiència que diu la Núria que no oblidarà mai. Tots quatre uniformats de cap a peus en blaugrana, reconeixen que ha estat una de les millors oportunitats de la seva vida. “Repetiríem, on s’ha de firmar?”, explica la Núria a www.fcbarcelona.cat i Barça TV en finalitzar el viatge.

Les firmes i les fotografies amb alguns dels futbolistes de Guardiola són alguns dels records que guardarà per sempre aquesta sòcia incondicional del FC Barcelona.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana