Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Socis: millora d’abonaments al Palau, a partir de dilluns


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.03.2011 10:33

Socis: millora d’abonaments al Palau, a partir de dilluns

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ofereix als socis amb abonament al Palau Blaugrana la possibilitat d’un canvi de localitat a partir de dilluns. El Club té disponibles 21 localitats d’abonament complet en les seccions del Palau i 34 d’abonaments exclusius de bàsquet.


Foto: Arxiu - FCB
Foto: Arxiu - FCB

A partir de demà, tots aquells socis que tenen pensat millorar la seva localitat al Palau Blaugrana han d’omplir un formulari que trobaran a la secció Socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat. Un cop formalitzada la inscripció, el Club es posarà en contacte amb el soci a través d’un correu electrònic per citar-lo a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) per tal de dur a terme el canvi de seient. L’ordre per triar la nova localitat es farà per rigorós ordre d’antiguitat. Tot i això, el Club no pot garantir que el canvi a la localitat desitjada es pugui produir

Terminis d’inscripció

El període d’inscripció serà des del proper dilluns 14 de març fins al dia 21. En aquest temps, el Club obrirà un procés per oferir 21 localitats d’abonament complet –en les quals s’inclouen totes les seccions que juguen a la instal•lació– i 34 d’abonaments exclusius de bàsquet. L’any passat es van millorar 120 localitats; fa tres temporades, gràcies a aquesta modalitat, es van generar 102 moviments; fa dos anys la xifra es va situar en 33 i, la temporada passada, es van fer 35 canvis.

Dies d’inscripció:

Número de soci Inscripció

Número de soci

Inscripció

   

de l'1 al 39875

14 i 15 de març

del 39876 al 75403

16 i 17 de març

del 75404 al 99548

18 i 19 de març

del 99549 al 182024

20 i 21 de marçCal recordar que les localitats ofertes pel Club per ser intercanviades poden propiciar un nombre il•limitat de moviments.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana