Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Hi haurà sorteig per a la final de Copa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.03.2011 11:17

Hi haurà sorteig per a la final de Copa

www.fcbarcelona.cat


A les set del matí d’aquest divendres s’han superat les 13.406 entrades que el Club tenia per als seus socis. El dimecres 16 hi haurà sorteig a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs i en directe per Barça TV.


Hi haurà sorteig per a la final de Copa

El 16 de març es farà a les 10 del matí el sorteig davant notari entre els socis inscrits. Els mateixos 16, 17 i 18 de març, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats. La recollida d’aquestes entrades serà del 4 al 12 d’abril (excepte el 9 i 10 d’abril, que és cap de setmana) a les taquilles del FC Barcelona.

Període de peticions obert fins dilluns

Tot i que ja s’ha superat el nombre d’entrades disponibles , el termini per demanar entrades per al partit estarà obert fins dilluns 14 de març a les set de la tarda. Cada soci pot fer una única petició d’entrada, però en un mateix formulari hi haurà la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Cal recordar que el Club disposava de 13.406 entrades per als socis i 3.351 per a les penyes. Com a principal novetat aquesta temporada, el Club ha posat a disposició dels seus socis i penyes el 85% de les entrades, una millora respecte al 80% que es destinava en temporades anteriors. El 15% restant (2.957 entrades) seran per als compromisos esportius i institucionals del Club i patrocinadors.

Sobre la capacitat total de Mestalla, de 50.000 localitats, cada club finalista disposarà de 19.714 entrades (el 40% de l’aforament), mentre que el 20% restant seran per a la RFEF.

Recordem que el preu de les entrades per a aquesta final de la Copa del Rei a València davant el Reial Madrid oscil·la entre els 60 i els 250 euros.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana