Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


8.243 entrades sol·licitades per a la Final de Copa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.03.2011 19:00

8.243 entrades sol·licitades per a la Final de Copa

www.fcbarcelona.cat


En el primer dia de sol·licitud d’entrades per a la Final de la Copa del Rei entre el Barça i el Reial Madrid, els socis han demanat 8.243 entrades a través de les 4.050 peticions que s'han fet per mitjà del lloc web del Club.


Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.

Si és necessari, hi haurà sorteig
Si hi ha més sol·licituds que entrades disponibles, el 16 de març es farà un sorteig davant de notari entre els socis inscrits. El mateix 16,17 i 18 de març, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats. La recollida d’aquestes entrades serà del 4 al 12 d’abril (excepte el 9 i 10 d’abril, que és cap de setmana) a les taquilles del FC Barcelona.
En les primeres nou hores de disponibilitat del formulari per demanar entrades, els socis del Barça han mostrat el seu interès per viure de prop la final del proper 20 d’abril a Mestalla. I és que a través del lloc web del Club, s’han demanat 8.243 entrades a través de 4.050 peticions.

Cal recordar que el Club disposava de 13.406 entrades per als socis i 3.351 per a les penyes. Com a principal novetat aquesta temporada, el Club ha posat a disposició dels seus socis i penyes el 85% de les entrades, una millora respecte al 80% que es destinava en temporades anteriors. El 15% restant (2.957 entrades) seran per als compromisos esportius i institucionals del Club i patrocinadors.

Sobre la capacitat total de Mestalla, de 50.000 localitats, cada club finalista disposarà de 19.714 entrades (el 40% de l’aforament), mentre que el 20% restant seran per a l'RFEF.

Període de peticions obert fins dilluns

El termini per demanar entrades per al partit estarà obert fins al dilluns 14 de març a les set de la tarda. Cada soci pot fer una única petició d’entrada, però en un mateix formulari hi haurà la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Com s’han de sol·licitar les entrades

En el moment de fer la inscripció, es demanarà que s’introdueixin les dades d’una targeta bancària. En cas que s’accepti la petició d’entrada, bé amb assignació directa o bé per ser agraciat en el sorteig, es carregarà automàticament i immediatament l’import de l’entrada i se’n formalitzarà la compra.

En el cas de les peticions conjuntes, només cal donar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de les entrades demanades. En el cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Recordem que el preu de les entrades per a aquesta final de la Copa del Rei a València davant el Reial Madrid oscil·la entre els 60 i els 250 euros.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana