Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Mia Hamm: “El Barça és l’estendard del futbol”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.03.2011 13:19

Mia Hamm: “El Barça és l’estendard del futbol”

www.fcbarcelona.cat


La prestigiosa exfutbolista americana i ambaixadora mundial del FC Barcelona i la Fundació se sent “agraïda i orgullosa” de formar part d’un club que “treballa dia a dia per créixer en tots els sentits i fer el món una mica millor”.


Mia Hamm, exfutbolista americana i ambaixadora del FC Barcelona, a la Llotja del Barça-Arsenal. Foto: German Parga (FCB)
Mia Hamm, exfutbolista americana i ambaixadora del FC Barcelona, a la Llotja del Barça-Arsenal. Foto: German Parga (FCB)

Segon any de col·laboració
El 20 novembre del 2009, Mia Hamm es va convertir en ambaixadora mundial del FC Barcelona i de la seva Fundació. Des d’aleshores, treballa amb el Club per promoure els valors i la marca Barça per tot el món i especialment als Estats Units. Passat un any i mig de la signatura de la col•laboració, Hamm assegura que les relacions que manté amb el Club són magnífiques: “Em sento molt afortunada de mantenir unes molt bones relacions amb el FC Barcelona. Just hem encetat el segon any de col•laboració i crec que plegats continuarem fent coses fantàstiques”.
Aquest dimarts Mia Hamm va poder gaudir, convidada pel Club, de la victòria blaugrana davant l’Arsenal i de l’exhibició futbolística que van oferir els homes de Guardiola. De la seva boca només van sortir elogis per l’equip “que il·lustra la manera exacta de com s’ha de jugar a futbol”: “El Barça és l’estendard del futbol. Tothom vol aprendre d’ells i del seu joc. Fan un joc preciós, tècnic i sofisticat. Crec que aquest equip fa un futbol de llibre”.

El mirall del futbol americà

Els elogis i admiració de la llorejada exfutbolista americana pel futbol blaugrana no acaben aquí, sinó que situa el joc barcelonista com a referent als Estats Units: “Quan ens referim al tipus de futbol que volem fer, el Barça sempre és el nostre referent, el nostre exemple i l’equip en què ens volem emmirallar. Van a l’atac, no es tanquen al darrere i van a buscar el rival. La seva qualitat tècnica i la seva visió de joc són incomparables”.

El Barça als Estats Units

2011-03-08_FCB_-_ARSENAL-6.JPG“Cada vegada hi ha més seguidors del FC Barcelona als Estats Units”, assegura Hamm, “però una vegada ets aquí entens que el Barça va més enllà del que succeeix als terrenys de joc. És l’afició, és el sentiment, la confiança en la pedrera, sembrar fruits”.

En aquest sentit, l’exjugadora es mostra molt satisfeta que la gira del FC Barcelona aquest estiu sigui en territori nord-americà: “El Barça vindrà aquest estiu als Estats Units i traslladarem la bellesa del joc del Barça al públic americà perquè la gent entengui com ha de ser aquest joc. A més a més serà positiu per continuar treballant en projectes solidaris i l’expansió de la marca Barça”.

Orgullosa pertinença al FC Barcelona

Mia Hamm assegura sentir-se “orgullosa i agraïda” de formar part del Barça, un club “que representa grans coses”. Seguidora declarada del futbol blaugrana, l’ambaixadora es confessa admiradora del ‘més que un club’, concepte i filosofia que a mesura que ha anat coneixent el Barça, entén i comparteix més: “Per mi, ser ‘més que un club’ vol dir treballar dia a dia per créixer i millorar en tots els sentits: un millor futbol, una societat millor, en definitiva, treballar per fer un món una mica millor”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana