Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Acord entre el FC Barcelona i SEIKO


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.03.2011 12:42

Acord de tres anys entre el FC Barcelona i SEIKO

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i SEIKO han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual la marca japonesa es converteix en el rellotge oficial del Club i es beneficiarà de drets de màrqueting i visibilitat durant els pròxims tres anys.


Acord de tres anys entre el FC Barcelona i SEIKO

Nou rellotge del FC Barcelona
A més, SEIKO tindrà el dret de promoure l'associació en qualsevol canal de comunicació en l’àmbit mundial, i presentarà la nova col•lecció Sportura en el fons d'imatges del FC Barcelona a partir d'aquest estiu. De fet, la nova col•lecció és la peça clau de l'associació entre el FC Barcelona i SEIKO. El cronògraf Sportura ha estat l'escollit pel Club perquè sigui el rellotge oficial de l'equip del FC Barcelona. Cada membre de l'equip serà presentat, aquest estiu, amb el seu rellotge, que lluirà l'emblema del Club a l'esfera.
Fruit d'aquest acord, SEIKO obtindrà una gran varietat de drets, com, per exemple, posar la marca en els rellotges dels marcadors locals de l'estadi, incloure la marca en els marcadors en el temps de descompte en els partits a casa de Lliga, o bé els drets de llicència dels rellotges de la marca.

Satisfacció entre les dues parts

El vicepresident de l'Àrea Econòmica del FC Barcelona, Javier Faus, es va mostrar molt satisfet un cop signat aquest acord. "Estem molt contents d'associar-nos amb una marca tan prestigiosa i reconeguda internacionalment i que ha col•laborat sempre de manera tan estreta amb el món de l'esport. Estem convençuts que aquesta relació impulsarà les dues marques a continuar amb el seu treball cap a l'excel•lència i l'èxit ".

Per la seva banda, el president de la Seiko Watch Corporation, Shinji Hattori, també ha valorat positivament aquesta associació: "Estem molt contents d'haver estat nomenats patrocinador internacional del FC Barcelona. La història, la cultura i l’ambició del Club es corresponen perfectament amb SEIKO i esperem poder continuar cooperant amb èxit en el futur" .

Valors compartits

El FC Barcelona i SEIKO comparteixen la convicció que l'excel•lència també prové del desenvolupament des de casa. De manera semblant a la projecció que els jugadors de la Masia tenen en la filosofia del FC Barcelona, la força de SEIKO com a productor de rellotges ve de la determinació de l'empresa, des de temps inicials, de desenvolupar cada component i destresa des de casa. Tant el FC Barcelona com SEIKO han manufacturat els seus èxits passats mitjançant una inversió significativa en desenvolupament intern de llarg recorregut, i tots dos tenen la creença que aquesta filosofia continuarà oferint resultats de primera classe en el futur.

SEIKO, sempre amb l'esport

SEIKO es va fundar fa 130 anys. El 1881, un emprenedor de 22 anys, Kintaro Hattori, va obrir un negoci per reparar rellotges al centre de Tòquio. De seguida va créixer i es va introduir en el món de la importació de rellotges des EUA i Europa i, el 1892, va obrir una fàbrica per elaborar rellotges. Més tard, el 1895, va començar amb la producció de rellotges de butxaca. El 1913 es va comercialitzar el primer rellotge de polsera de SEIKO.

L'esport sempre ha tingut un rol important en el desenvolupament de SEIKO com a marca global. Quan SEIKO va ser seleccionada com a marca temporitzadora oficial dels Jocs Olímpics del 1964, l'empresa va crear un equipament temporitzador nou i molt complet: un total de 1.278 aparells per a ser utilitzats durant l'esdeveniment, que van resultar ser temporitzadors exactes. El món va veure que la marca japonesa era capaç de temporitzar l'esport més important i de major demanda tècnica. Des de llavors, els serveis temporitzadors de SEIKO han tingut una demanda constant en esdeveniments de primera categoria per a tots els esports i a cada racó del món. SEIKO també va ser marca temporitzadora oficial dels Jocs Olímpics del 1992, que van representar un gran èxit tant per a la ciutat com per a l'empresa.

Líder en termes d’innovació

SEIKO lidera la indústria de rellotges a tot el món en termes d'innovació tecnològica, i és la marca que més noves idees ha aportat al mercat. El 1980, SEIKO va inventar el rellotge "cinètic", un rellotge de quars que utilitza l'energia resultant del moviment que produeix qui el porta. Més recentment, SEIKO ha aportat una veritable innovació en el rellotge de luxe amb el mecanisme extraordinari anomenat Spring Drive, un rellotge de corda que aporta una precisió deu vegades més gran que qualsevol altre rellotge mecànic.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana