Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça-Arsenal, segon període de venda


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

22.02.2011 10:50

Barça-Arsenal, segon període de venda

www.fcbarcelona.cat


El dilluns 7 de març s’obrirà un nou període de venda d’entrades per al partit de la Champions entre el Barça i l’Arsenal al Camp Nou. El procés de venda s’obrirà, primer, als socis sense abonament i, després, a la resta de socis i públic en general.


Foto: arxiu FCB
Foto: arxiu FCB

Com es pot alliberar un seient
Alliberar un seient és molt senzill. Es pot fer al lloc web del club , a Servicaixa o bé trucant al 902 1899 00. Es pot alliberar una localitat des d’ara mateix i fins al mateix dia del partit.
Es posaran a la venda totes les localitats que provinguin del Seient Lliure; per tant, el volum d'entrades disponibles anirà variant segons el ritme d’alliberacions efectuades pels socis amb abonament al Camp Nou que no puguin assistir al partit.

7 de març, exclusiu per als socis sense abonament

El 7 de març a les 10 h s’obrirà aquest segon període de venda exclusiu per als socis del FC Barcelona sense abonament a l’estadi, els quals podran adquirir un màxim de dues localitats per carnet (la primera, amb un 5% de descompte). Només les podran comprar per internet al lloc web del Club , i també als webs de ServiCaixa i Ticketmaster.

8 de març, resta de socis i públic

El 8 de març, el mateix dia del partit, el procés s’obrirà a tots els socis del FC Barcelona i al públic en general. Els socis podran comprar les entrades per a aquest partit al lloc web del club www.fcbarcelona.cat, al de Servicaixa i al de Ticketmaster. També ho podran fer a les taquilles del FC Barcelona i als centres FNAC i Carrefour, presentant el document d’identitat o passaport i el carnet de soci.

Els aficionats només podran adquirir les entrades presencialment, a les taquilles del FC Barcelona i als centres FNAC i Carrefour presentant el document d’identitat o passaport. Per motius de seguretat, la venda d’aquestes entrades està prohibida a ciutadans de nacionalitat anglesa.

També per motius de seguretat, el FC Barcelona es reservarà el dret d’obrir o no la venda presencial quan ho convingui.

Encara hi ha temps d’alliberar el seient

Els socis amb abonament que no puguin anar al partit encara són a temps d’alliberar la seva localitat perquè un altre soci o aficionat del Barça pugui animar l’equip en aquest partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana