Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça i Etisalat estrenyen lligams


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.02.2011 14:07

Barça i Etisalat estrenyen lligams

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i Etisalat han signat una ampliació del vigent acord de patrocini que converteix Etisalat Afganistan i Etisalat Nigèria en socis oficials internacionals de l’entitat blaugrana. Sandro Rosell valora positivament aquesta col·laboració.


Sandro Rosell amb els responsables d'Etisalat durant l'acte d'ampliació de l'acord de patrocini. Foto: Alex Caparrós.
Sandro Rosell amb els responsables d'Etisalat durant l'acte d'ampliació de l'acord de patrocini. Foto: Alex Caparrós.

Dos anys d’èxit de patrocini
Etisalat ha començat amb èxit el seu patrocini del FC Barcelona a la Unió dels Emirats Àrabs amb varietat de publicitat d’alt nivell i campanyes promocionals, algunes de les quals incloïen les ofertes exclusives: un paquet-SIM dissenyat especialment per als clients, un mòdem USB amb la pròpia marca, actualitzacions de notícies, organització de sessions d’entrenament de futbol per a joves futbolistes als Emirats i fins i tot l’organització de diversos concursos per veure jugar el FC Barcelona a Espanya.
L’Espai Roma del Camp Nou va ser l’escenari on va tenir lloc l’acte d’ampliació del contracte de patrocini entre el FC Barcelona i el grup Etisalat, que converteix les empreses operadores d’Afganistan i Nigèria en socis oficials internacionals del Club.

El president Sandro Rosell va ser l’amfitrió d’un acte que va comptar amb la presència de Mohammad Omran, president del Grup Etisalat, Saeed al-Hamli, responsable d’Etisalat Afganistan, Steven Evans, responsable d’Etisalat Nigèria, així com d’alts directius del Grup de Telecomunicacions i les seves companyies operadores, que es troben a Barcelona coincidint amb la celebració del Mobile World Congress.

Satisfacció blaugrana

003.JPGSandro Rosell va mostrar-se satisfet de la continuïtat dels vincles amb Etisalat i les seves delegacions a través del territori: “El FC Barcelona és un dels equips de futbol líders en el món i tenim el privilegi de comptar amb uns seguidors fidels i actius. Aquesta col·laboració amb Etisalat ajudarà els nostres seguidors de països d’Àfrica i Àsia a mantenir el contacte amb el nostre Club i els permetrà compartir la seva il·lusió pels nostres èxits”. Finalment, el president va agrair el suport continu que el grup Etisalat ha donat al Barça.

Una expansió prevista

La signatura d’aquest acord representa el desenvolupament de l’acord a quatre anys signat el 2009 per un valor de 12 milions d’euros. Essa al Haddad, director de màrqueting del grup Etisalat, va explicar que aquest acord respon a una voluntat d’expansió prevista des d’un principi: “Quan vam iniciar aquest acord estratègic i únic amb el FC Barcelona, el nostre pla era expandir l’associació a les nostres empreses operadores per poder compartir-ne el valor amb clients fora del nostre abast. L’acord al qual hem arribat ara suposa una fita remarcable per aconseguir aquest pla inicial i estem contents de poder brindar als nostres clients a Nigèria i Afganistan l’oportunitat d’estendre el seu suport a l’equip de futbol més famós de tot el món”.

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana