Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell, a l'Assemblea de l'ECA


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.02.2011 18:18

Rosell, a l'Assemblea de l'ECA

www.fcbarcelona.cat


El president Rosell ha estat dos dies a les reunions de l’Associació de Clubs Europeus (ECA) a Ginebra. Aquest dimarts s’ha celebrat l’Assemblea General d’aquest organisme.


Aquest dilluns i aquest dimarts, el president Sandro Rosell ha estat a Ginebra (Suïssa) en les reunions de l’ECA, acompanyat pel director de futbol, Raül Sanllehí. Si dilluns va ser el torn de la reunió del grup de treball que presideix Rosell, el de Marquèting i Comunicació, així com també la reunió de l’executiva de l’organisme, aquest dimarts tota l’activitat s’ha centrat en l’Assemblea General de l’ECA.

Paper més actiu dels clubs

Aquesta sessió de càrrec ordinari ha servit perquè de nou els clubs de l’ECA es posicionessin per reclamar un paper més decisiu davant les decisions en el món del futbol. Així, els principals clubs europeus demanen guanyar pes en decisions com ara el calendari de compromisos internacionals dels seus jugadors, així com també en els moviments que ara pren de manera unilateral la FIFA.

Concentració dels compromisos de seleccions

Els clubs demanen, entre altres peticions, que els jugadors participin en un màxim d’un torneig a l’any amb la seva selecció. També exigeixen concentrar i fixar els períodes en què els seus futbolistes hagin de complir amb els compromisos amb els seus combinats. D’aquesta manera, es perjudicaria en menor mesura la preparació amb els seus clubs i a la salut del futbolista. Així, els clubs proposen fixar períodes al calendari i advoquen per concentrar els partits de les seleccions.

L’organisme ha sol·licitat, un cop més, més democràcia i transparència al món del futbol.

Un any més de mandat

L’ECA ha aprovat allargar un any més i, per tant, que siguin tres els anys de mandat dels càrrecs que fa mig any que es van renovar. D’aquesta manera, la renovació de càrrecs a la UEFA i a l’ECA es produirà la mateixa temporada.

La propera Assemblea General de l’ECA serà el 5 i el 6 de setembre a Ginebra.
Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana