Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Una visita amb els cinc sentits


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

08.02.2011 13:01

Una visita amb els cinc sentits

www.fcbarcelona.cat


El 2010 marca un abans i un després en la visita per les instal·lacions del FC Barcelona. Ha estat l’any de la transformació completa del Museu del Club i de la posada en marxa del Camp Nou Experience, una manera més completa de viure i sentir què és


El Camp Nou Experience és una reformulació del concepte clàssic de visita de l’estadi, que, a més del descobriment del patrimoni històric del Club, incorpora una part molt més emocional de gaudir plenament del sentiment barcelonista. I és que, a banda de conèixer la història del Club, permet també reviure-la i emocionar-se.

Canvi de 360 graus

CAMP_NOU_EXPERIENCE_.._x33x.jpgDe fet, la instal·lació del FC Barcelona no té res a veure amb l’espai museístic que existia abans del 2010. “És un bon moment per redescobrir aquest espai i per emocionar-se amb el Barça. Encara que els visitants hagin estat abans al Museu, ara és una instal·lació totalment nova”, explica Jordi Penas, director del Museu.

El Museu del segle XXI

CAMP_NOU_EXPERIENCE_.._x38x.jpgA la primera planta, els visitants del Camp Nou Experience troben un museu modern, amb murals interactius, audiovisuals de gran format, noves taules-vitrina i una extensa col·lecció d’objectes que permeten conèixer la història del FC Barcelona i entendre alhora els valors que fan del Barça “més que un club”. Tot seguit, es poden descobrir els espais més emblemàtics de l’Estadi (vestidor visitant, capella, llotja, sala de premsa, zona de banquetes...) i la visita acaba a la segona planta, a la Zona Multimèdia, també renovada recentment.

En aquest recorregut es proposen al visitant tres llenguatges expositius diferents: el coneixement, a la primera planta del Museu; la vivència, en el recorregut pel Camp Nou; i l’emoció, a la Zona Multimèdia de la segona planta del Museu. En aquesta renovació del 2010 es va aplicar un plantejament museogràfic modern, contemporani i amb un fort component tecnològic.

Redescobrir Barcelona

2010-06-13_VISITA_CAMP_NOU_EXPERIENCE_002.jpgLes instal·lacions del Camp Nou són un punt imprescindible en la visita de la Barcelona més turística, com per exemple la Sagrada Família. El temple de Gaudí, després de l’estrena oficial de l’espai central, que el papa Benet XVI va consagrar com a basílica per al culte catòlic, està sent redescobert per un nombrós públic local, que accedeix a un espai sorprenent. En el cas del Tour de l’Estadi, el públic forà també assisteix massivament a l’Estadi, però l’experiència de descobrir el Camp Nou per dins és encara força desconegut per al públic local.
Una visita amb els cinc sentits
Gratuït per als socis
L’entrada per al Camp Nou Experience, que inclou l’entrada al Museu, la visita al Camp Nou i l’Espai Multimèdia, és gratuïta per als socis del FC Barcelona. Per al públic en general, el preu és de 19 euros, que es redueix fins als 15,50 euros per als penyistes, estudiants, jubilats, famílies nombroses i públic infantil (6-13 anys).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana