Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


De la petició 1.054 a la 1.869, cap a Londres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.02.2011 11:04

De la petició 1.054 a la 1.869, cap a Londres

www.fcbarcelona.cat


El sorteig de les entrades per al partit d’anada dels vuitens de final a l’Emirates Stadium ha premiat els socis amb un número de petició comprès entre el 1.054 i el 1.869.


Aquest dimecres a les 10 hores ha tingut lloc a la Sala París del Camp Nou el sorteig davant notari per a l’adjudicació de les entrades per al partit Arsenal-FC Barcelona corresponent als vuitens de final de la Lliga de Campions. El número de sol·licitud a partir del qual s'han començat a adjudicar les entrades és el 1.054. La petició 1.869 ha estat la última que s'ha pogut satisfer. 

1.975 entrades per a 6.743 localitats demanades

2011-02-02_SORTEO_ENTRADAS_ARSENAL_FC_-_FCB_002.jpgPer al partit de l’Emirates Stadium (dimecres 16 de febrer a les 20.45 hores) es van demanar 6.743 entrades englobades en 2.907 sol·licituds, mentre que el Club disposa de 1.975 entrades per a socis per a aquest partit. La gran expectació que ha generat aquesta eliminatòria ha fet que l’assignació hagi necessitat d’un sorteig fet a través d'un programa informàtic, en aquest cas validat pel notari Gerard Conesa.

Comunicació als socis premiats

Adjudicades les localitats a les peticions afortunades, el Club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades. La recollida d’aquestes entrades serà els dies 7, 8 i 9 de febrer.

En el moment de fer la inscripció, es demanava introduir les dades d’una targeta bancària. En cas de ser agraciat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l’import de l’entrada i se'n formalitzarà la compra. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.
El 1.054, número de sol·licitud a partir del qual s'adjudicaran les entrades per al partit a l'Emirates Stadium. Foto: Alex Caparrós.
El 1.054, número de sol·licitud a partir del qual s'adjudicaran les entrades per al partit a l'Emirates Stadium. Foto: Alex Caparrós.
Viatge a Londres
El Club posarà a disposició de tots els socis que hagin resultat premiats amb una entrada, la possibilitat de viatjar d’una manera fàcil i còmoda el mateix dia del partit i tornar en finalitzar l’enfrontament, amb el paquet organitzat per l’agència RACC viatges. Properament s’informarà d’aquesta opció als socis que adquireixin una entrada, tant a la secció d’Entrades del lloc web del Club com en el moment de la recollida de l’entrada.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana