Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tàrrega, seu de la primera Junta itinerant


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.02.2011 18:49

Tàrrega, seu de la primera Junta itinerant

Míriam Nadal (enviada especial)


La Junta Directiva presidida per Sandro Rosell ha celebrat la seva primera reunió de Junta itinerant a la capital de l’Urgell. La compareixença del portaveu de la Junta serà dimecres a les 12 hores a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou.


Aquest dimarts a la tarda Sandro Rosell ha presidit la primera reunió itinerant de Junta Directiva que a proposta del directiu responsable de la Fundació del FC Barcelona, Ramon Pont, ha tingut lloc a la capital de l’ Urgell, Tàrrega.

La visita a l’Ajuntament obra la jornada

2011-02-01_REUNION_JUNTA_DIRECTIVA_TARREGA_009.jpgAbans de la reunió de treball, que ha començat al voltant de les 16.30 hores, els membres de la Junta han fet dues visites institucionals. La primera a l’Ajuntament, on han estat rebuts per l’alcalde, Joan Amézaga, i els regidors de Tàrrega. El president Rosell ha deixat petjada del pas del Barça firmant al llibre d’honor de la població.

Parlaments a la Cambra de Comerç i Indústria

Tot seguit la comitiva s’ha desplaçat a la Cambra de Comerç i Indústria on han estat rebuts pel seu president, Delfí Rubinat, així com per altres membres de les institucions de la comarca.

2011-02-01_REUNION_JUNTA_DIRECTIVA_TARREGA_012.jpgAllà, el president Rosell ha agraït l’acollida rebuda a la ciutat: "Estem molt honorats, per a mi també és molt especial la província de Lleida. Gràcies a Tàrrega i a la Cambra per la invitació". Rosell ha explicat la importància que té que el Barça estigui proper al territori i vagi de la mà amb el país: "La gent del Barca no només és de Barcelona sinó d’arreu i per tant també de Tàrrega. És un equip català que vol arribar a tots els catalans".

El president ha volgut destacar el paper de Ramon Pont per la celebració d’aquesta reunió de Junta en aquest indret. "Estimem molt en Ramon. És fill de Tàrrega i sempre defensa la seva ciutat".
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Primera reunió de Junta Directiva itinerant
L’equip directiu al complet ha iniciat la seva reunió a la mateixa Cambra de Comerç ubicada a la Plaça Major de Tàrrega. El secretari i portaveu de la Junta Directiva, Toni Freixa, explicarà aquest dimecres els continguts tractats i acords adoptats per l’equip directiu en una roda de premsa que començarà a les 12 hores a la sala de premsa Ricard Maxenchs.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana