Nit de penals al Camp Nou

Club

17.01.2011 15:58

El ‘Repte del Penal' de Betfair es va acabar durant el descans del Barça-Màlaga. Els representants blaugrana van guanyar la ronda, però el trofeu final va acabar en mans dels llançadors del Manchester.

Quines sensacions recorren el cos dels futbolistes abans de xutar un penal sota l’atenta mirada del públic del Camp Nou? Aquest diumenge, Israel Sánchez, Eduardo Rubio i Jordi Vila, Brendan Doherty, Darrin Crawford i David Snell, els sis participants del ‘Repte del Penal’ de Betfair, van poder experimentar aquestes sensacions a la pròpia pell durant la segona ronda de la competició que va tenir lloc aquest diumenge a l’estadi blaugrana.

Victòria local

Els llançaments de penals van començar al descans del Barça-Màlaga i l’exporter del FC Barcelona, Roberto Bonano, va ser l’encarregat de defensar la porteria blaugrana. Després de dos xuts errats, un per equip, els participants barcelonistes van convertir els altres dos llançaments, mentre que els rivals només van marcar-ne un. Així, la segona part del ‘Repte del Penal’ acabava amb un resultat de 2 a 1 favorable als llançadors blaugrana.

Victòria insuficient

2011-01-16_CONCURSO_BETFAIR_002.jpgLa victòria blaugrana aconseguida al Camp Nou no va ser suficient perquè els representants barcelonistes aixequessin el trofeu final, que va recaure en mans dels llançadors britànics. I és que sumant els resultats de les dues rondes, el còmput global (4-3) afavoria els seguidors del United, que van signar una gran actuació a Old Trafford (3-1) durant la primera fase de la competició que va tenir lloc a principis del mes de desembre.

Protagonistes de la Zona Mixta

L’aventura dels sis participants del ‘Repte del Penal’ no va acabar damunt la gespa del Camp Nou, sinó que es va allargar fins a la Zona Mixta de l’estadi on van ser entrevistats. Tots sis van coincidir a l’hora de destacar la immensitat i el gran ambient del Camp Nou, així com a qualificar l’experiència viscuda com a “inoblidable”.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

El ‘Repte del Penal’ de Betfair
El 'Repte del Penal' és una iniciativa de Betfair –proveïdor oficial del FC Barcelona i casa oficial d’apostes del Club, així com un dels patrocinadors del Manchester United– engegada el mes d’octubre passat. Els tres guanyadors van ser escollits entre els deu seguidors que, després de sotmetre’s a una formació a càrrec de l'FCB Escola, van participar en el concurs de llançament de penals amb Roberto Bonano sota els pals.