Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Expectació per l'entrenament en obert


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.01.2011 16:54

Expectació per l'entrenament en obert

www.fcbarcelona.cat


Cues a les taquilles aquest dilluns al matí per adquirir les entrades de l’entrenament del primer equip que farà amb públic el proper 9 de gener. En un dia, s’han repartit més de 6.000 entrades.


Aquest matí, a les taquilles principals de l’Estadi, a l’accés 14 s’han registrat cues importants de socis i aficionats que s’han apropat a les instal·lacions per aconseguir les entrades per assistir aquesta sessió en obert del primer equip del proper 9 de gener al Miniestadi. Aquest matí fins a les 17 h s’havien venut ja 6.417 entrades per a aquest entrenament.

Els socis, gratuït però amb entrada

Els socis tenen accés gratuït però tot i això han de passar a partir d’aquest dilluns per retirar les seves entrades; poden retirar fins a tres localitats per carnet. Per a la resta de públic, el preu de cada entrada és de 5 euros. L’únic canal de compra serà el de les taquilles.

Horaris de taquilles

030111_Cues_Taquilles4.jpgAquestes entrades es podran recollir fins al 5 de gener de 9 del matí a 17.00 de la tarda i el dia 7 de gener, de 9 a 14.30 h. Si no s’esgotés tot l’aforament, el mateix dia 9 es podrà passar a comprar i recollir, a partir de les 9 h del matí, les que restin a les taquilles de Gol Nord del Camp Nou a l’accés 5.

Avantatges per als més petits

Qualsevol nen o nena menor de 12 anys es pot connectar a la web FCB Júnior i descarregar-se un val que serà bescanviable per una entrada a les taquilles del Club. D’aquesta manera, els més petits de la casa podran presenciar l’entrenament dels seus ídols de manera gratuïta.
Expectació per l'entrenament en obert
Aparcament a l'estadi
Per tal de facilitar l’assistència a aquest entrenament, a tots els socis i aficionats se’ls permetrà aparcar els vehicles a l’esplanada del Camp Nou, a pocs metres del Miniestadi. Les persones amb mobilitat reduïda podran accedir al Mini per la baixada del túnel que hi ha just a l’entrada.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana