Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El 2009 del Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.12.2009 15:02

El 2009 del Camp Nou

Berta Brau


L’any que tot just acomiadem ha estat un any farcit d’activitats per a l’estadi barcelonista. Millores internes i externes i esdeveniments històrics de caire social i esportiu han omplert l’agenda del Camp Nou en aquest 2009.


El 2009 ha estat un any mogut i històric per al Camp Nou. Aniversaris, visites institucionals i testimoni d’excepció de fites esportives històriques han estat a l’ordre del dia d’aquest any que està a punt de finalitzar.

Culminació històrica de temporada

La celebració del triplet al Camp Nou del 28 de maig és, sens dubte per a molts, el moment més especial que ha viscut l’estadi barcelonista aquest 2009. Ple a vessar, el camp blaugrana va centrar l’atenció de totes les mirades de Barcelona i gran part del món. L’equip que havia fet història tornava a casa i el Camp Nou obria les portes per acollir els campions. 

Trasllat cap a la ciutat esportiva

20-01-09_WEB_EQUIPO_03.jpgPel que fa al dia a dia, l’estadi blaugrana ha viscut aquest any un canvi substancial. I és que en certa manera s’ha quedat orfe d’equip, ja que al mes de gener el primer equip es va traslladar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les instal·lacions de Sant Joan Despí van passar a ser el centre neuràlgic i el lloc on es duien a terme les activitats de la primera plantilla.

52è aniversari

Entre altres coses, el Camp Nou s’ha fet un any més gran. Ja en té 52 i, com se sol dir, a la maduresa l'acompanya l’interès i l’experiència i, en el cas de l’estadi barcelonista, sense perdre de vista la millora constant de les seves prestacions. El canvi de la gespa, la millora de les localitats del gol nord, la renovació del vestuari visitant o l’adequació de les tecnologies de la Sala de Premsa en són els principals exemples.

Visites a l’estadi

Tenint en compte les característiques d’aquest estadi, és normal que el Camp Nou hagi rebut aquest 2009 visites d’arreu del món i de tota mena, i que s’hagi convertit en una parada obligatòria de les rutes turístiques. Entre les que han tingut lloc aquest 2009 destaquen la visita institucional del president de Singapur, Sellapan Rama Nathan, i la de la selecció índia de futbol. Pel que fa la visita més especial, segurament seria la de les rèpliques robòtiques de Leo Messi i Carles Puyol.

Esdeveniments ludics i esportius

2009-07-27_PRESENTACIO_IBRAHIMOVIC_NOVES_x4x.jpgAcabada la temporada, hi van tenir lloc dos esdeveniments multitudinaris que van mobilitzar la ciutat de Barcelona: el concert d’U2 el 30 de juny i el 2 de juliol, i la presentació de Zlatan Ibrahimovic a finals de juliol. En tots dos casos la resposta va ser multitudinària, i el Camp Nou es va vestir de gala per a la gran ocasió.
El 2009 del Camp Nou
La parada de metro ‘Camp Nou’
En aquest 2009 també es va fer pública la decisió de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona que la futura parada de metro de la línia 9 situada a l’avinguda del Doctor Marañón es dirà ‘Camp Nou’ en reconeixement a la importància social i històrica d’aquest escenari esportiu, així com per la proximitat geogràfica que els uneix.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana