Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Oliver: “Sentim incomprensió”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.12.2009 19:23

Oliver: “Sentim incomprensió”

www.fcbarcelona.cat


El director general corporatiu ha comparegut després de la darrera Junta d’aquest 2009. Oliver ha confirmat que aquest dissabte no hi haurà dinar de directives entre Barça i Espanyol. El club blanc-i-blau ha desestimat aquest divendres l’oferiment.


“Tenim un sentiment d’incomprensió. Hem intentat sempre mantenir la màxima cordialitat i 'fairplay'. Hem pensat que el tracte que ens correspon entre els dos clubs és de convivència endreçada i pacífica. Creiem que els rituals tenen una funció, com el dinar de directives o la presència del president de l’equip rival a la Llotja del camp”, ha explicat en aquest sentit el director general corporatiu després de la Junta Directiva d’aquest divendres.

Desencant amb l’Ajuntament

2009-07-28_FIRMA_REORDENACION_LES_CORTS_007.JPGAquest dijous es va reunir la Comissió d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona. En aquesta comissió estava previst que s’aprovés el primer esbós del projecte de reordenació del Miniestadi i de la seva illa. Això no va ser així per qüestions que els grups polítics consideren més de procediment que de fons. Oliver ha lamentat el ritme del procés. “Entenem les explicacions però tenim la sensació que, massa vegades, les coses pactades no van al ritme que havíem quedat amb l’Ajuntament. Ho lamentem. Tenim la sensació d’estar molt al límit. A la Junta hi ha cert desencant amb la situació provocada per l’endarreriment”, ha subratllat en aquesta roda de premsa. En aquest sentit, Oliver ha apuntat que esperen que es resolgui aquest endarreriment i que el gener superi aquesta comissió.

Turkish Airlines, nou patrocinador oficial

La Junta també ha aprovat el compromís amb un nou patrocinador oficial pels propers tres anys. Es tracta de l’aerolínea Turkish Airlines que tindrà l’exclusivitat mundial en el seu sector i que reportarà al club, uns ingressos de 3 milions d’euros anuals.

Satisfacció per la sentència del Tribunal Suprem

Oliver també ha fet referència a la sentència del 25 de novembre passat del Tribunal Suprem favorable al club sobre les reclamacions d’IVA corresponent al període 90/93. El total del deute que les actes han generat amb Hisenda és de 70,5 milions d’euros. Amb aquesta sentència, el cost total serà de 66,3 milions dels quals 23 corresponen a interessos. El club ja ha liquidat 25 milions i en els propers mesos es pagaran els 41 restants. “Pensàvem que teníem raó i el Tribunal ens l’ha donat".
Foto: Àlex Caparrós (FCB).
Foto: Àlex Caparrós (FCB).


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana