Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dreamcheers, el camí d’un somni, a Barça TV


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

02.12.2009 18:04

Dreamcheers, el camí d’un somni, a Barça TV

www.fcbarcelona.cat


Barça TV estrenarà aquest dijous el primer dels dos programes sobre el procés de selecció de les animadores del club, les Dreamcheers.


El dissabte passat 31 d’octubre es va fer un càsting de selecció per ampliar la plantilla d’animadores del club, al qual es van presentar més de 130 noies, entre elles les actuals ‘cheerleaders’, que també havien de passar la prova per continuar sent les animadores del club.

2009-10-31_CASTING_CHEERLEADERS_016.jpgDividit en dos capítols, el programa (titulat 'Dreamcheers, el camí d'un somni') mostrarà les diferents fases eliminatòries que va tenir el càsting, en què es va anar descartant participants, així com les reaccions i les impressions d’algunes de les participants i del jurat.

Una selecció complicada

2009-10-31_CASTING_CHEERLEADERS_002.jpgDesprés de fer diverses actuacions en grup, les 39 noies que van arribar a la final van haver de fer una coreografia individual d’un minut davant el jurat que, a causa de l’alt nivell de les finalistes, va decidir que la selecció final es faria a través de noves entrevistes personals.

Les càmeres de BarçaTV van fer un ampli seguiment de tot el procés, així com de la festa que hi va haver al cap d’uns dies per anunciar les 30 guanyadores, que animaran els nostres equips quan juguin al Palau Blaugrana.
Dreamcheers, el camí d’un somni, a Barça TV
Les emissions
Dijous 3 de novembre es podrà veure el primer capítol a partir de les 20.15 h a Barça TV, mentre que divendres, a la mateixa hora, s’emetrà la segona part.

El programa es reemetrà dissabte 4 i diumenge 5 de desembre, a les 15.30 hores, i també el dimecres 9 i el dijous 10 del mateix mes a les 8.05 hores del matí.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana