Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Viatge solidari a Burkina Faso


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.11.2009 10:59

Viatge solidari a Burkina Faso

www.fcbarcelona.cat


Una comitiva del FC Barcelona ha sortit aquest diumenge cap a Burkina Faso per inaugurar, dilluns, un centre XICS en aquest país subsaharià.


El president Joan Laporta s’hi ha traslladat directament des de Madrid, on va assistir al partit de commemoració al centenari de la Federació Espanyola. També s’hi ha desplaçat el director general corporatiu Joan Oliver i la directora general de la Fundació, Marta Segú, que va haver de viatjar al país amb antelació.

Inauguració del centre a Uagadugú

Els actes d’aquest viatge s’iniciaran aquest dia 16 de novembre a les nou del matí amb la inauguració del centre XICS, situat a la capital, Uagadugú. Hi assistiran també els ministres d’Educació, d’Esports i d’Acció Social del país, a més de representants del consistori local i de l’ambaixada espanyola.

Els representants del club seran rebuts, posteriorment, pel president de la República, Blaise Compaoré.

Dimarts, visita a líders culturals

L’endemà, la comitiva visitarà el palau reial de Naaba de Torcé, on seran rebuts pel rei de l’ètnia Mossi. Després agafaran un vol que els durà a Barcelona, on arribaran dimecres al matí.
Foto: arxiu.
Foto: arxiu.
Els detalls del projecte
El XICS Burkina Faso atén 125 nens i nenes d'entre 7 i 18 anys. El centre, que va començar a funcionar aquest mes d'octubre, té una superfície total de 22.830 m2, dels quals 5.397 m2 estan construïts. Com és habitual en aquest programa propi de la Fundació, s'ofereix als infants reforç escolar, ajuda psicosocial, sanitària i nutricional. La formació es completa amb classes d'informàtica, activitats esportives i lúdiques.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana