Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les penyes, amb la Fundació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.10.2009 21:21

Les penyes, amb la Fundació

ww.fcbarcelona.cat


La PB de Santa Oliva ha entregat a la Fundació del FC Barcelona un xec amb cinc mil cent setanta cinc euros per contribuir al desenvolupament dels centres XICS que actualment la Fundació té arreu del món.


La Sala Paris ha estat testimoni del xec de cinc mil cent setanta cinc euros que la Fundació ha recollit de la PB de Santa Oliva. Aquests diners han estat recaptats per la penya gràcies a les vendes del llibre “Mirades Solidàries”, publicat ara fa poc més d’un any i on tot el poble va contribuir aportant textos i dibuixos.

“Les penyes son l’ànima del Barça”

El vicepresident primer del Barça, Alfons Godall com a representant del club i Marta Segú com a directora general de la Fundació, han rebut a aquesta penya que ha vingut acompanyada per més de cinquanta persones. Marta Segú ha declarat a www.fcbarcelona.cat, que “ per la fundació, les penyes representen l’ànima del Barça, nosaltres som una part d’aquesta ànima i tots junts fem força”

El destí, Burkina Faso

El destí d’aquesta iniciativa solidària serà el centre XICS de Burkina Faso. Allà s’hi construïrà un pou d’aigua que permetrà portar aigua potable a l’abast dels nens, i per tant, salvarà moltes vides. Alfons Godall, ha destacat en el seu discurs, “que és molt important poder gaudir d’aigua neta en un país com Burkina Faso, i per tant hem d’estar orgullosos d’aquesta iniciativa”

Les penyes,  amb la Fundació
Solidaritat i atzar
La mateixa Penya de Santa Oliva va voler fer una votació d’entre els centres XICS de Senegal, Ecuador i Burkina Faso, perquè fos l’atzar qui decidís el destí final d’aquests diners.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana