Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça, contra el càncer de mama


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

24.10.2009 11:31

El Barça, contra el càncer de mama

www.fcbarcelona.cat


L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i el FC Barcelona s’uneixen per fer front a la lluita contra el càncer de mama, amb tot un seguit d’accions que es realitzaran al Camp Nou aquest diumenge en el partit contra el Saragossa.


Coincidint amb el partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Saragossa, un grup de voluntaris de l’AECC lliuraran informació sobre aquest tipus de càncer, així com llacets roses per a tots els assistents al partit. A través de les pantalles gegants i la megafonia de l’estadi del Camp Nou es farà esment del suport que el FC Barcelona dóna a la lluita contra el càncer. Les activitats organitzades es duran a terme amb motiu del Dia Mundial Internacional contra el Càncer de Mama, que va ser aquest 19 d’octubre.

Representants de l’AECC a la Llotja

El mateix diumenge, alguns dels màxims representants de l’AECC seran a la Llotja de l’estadi. La senyora Dolores de Oya i Otero, presidenta, el senyor Rafael Barba i el senyor Ricardo García-Nieto, com a portaveus, i la senyora Àngela Sánchez, gerent de l’AECC, veuran el partit en directe.

Activitats per donar suport a la campanya

Tot aquest seguit d’activitats al Camp Nou donaran suport a la Campanya Contra el Càncer de Mama 2009, la qual té com a objectius fomentar el diagnòstic precoç de la malaltia a la població general, promoure un missatge d’esperança i informar dels recursos psicosocials existents a l’AECC per a les dones afectades.

Algunes de les activitats que es desenvoluparan entorn de la campanya seran: taules informatives, espais de consulta amb professionals i activitats lúdiques dirigides a dones amb càncer de mama.

Aquest 2009 la campanya tindrà lloc entre els dies 15 i 25 d’octubre a diverses localitats d’arreu de Catalunya.

Barcelona ciutat i província

Les activitats organitzades amb la col•laboració del FC Barcelona s’emmarquen dins d’un munt d’activitats que l’AECC ha organitzat a Barcelona ciutat i molts municipis de la província durant tot el mes d’octubre. Algunes de les activitats a destacar han estat: la il•luminació de la Font Màgica de Montjuïc, el teatre Kursaal de Manresa, la Biblioteca de Canet de Mar (de l’arquitecte Domènech i Montaner), la Casa Estrada de Sant Andreu de la Barca, molts ajuntaments, etc.

Per aquest mateix motiu també s’han organitzat multitud d’activitats, com ara concerts benèfics, conferències informatives a dones nouvingudes, xerrades, tallers, taules informatives, obres de teatre, balls, tallers, etc. arreu de la província de Barcelona.

Una altra activitat que tindrà lloc aquest diumenge al matí és la creació del llaç humà rosa més gran del món. Aquesta activitat tindrà lloc dins del marc de la Carrera de la Dona en la qual participaran un total de 8.500 dones i enguany assolirà el màxim nombre de participació.
El Barça, contra el càncer de mama
Sobre l’AECC
L’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) és una entitat social privada, sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública, té representació en més de 2.000 localitats i suma més de 14.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats.

El treball de l’AECC es desenvolupa amb una filosofia de col•laboració de suport mutu amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat anàloga a la de l’Associació. Tot plegat amb els principis d’independència, imparcialitat, transparència i objectivitat.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana