Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Videojocs al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.10.2009 13:27

Videojocs al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


Els socis del FC Barcelona tenen, a partir d’aquest divendres, l’oportunitat de provar el ‘FIFA 10’ i ‘NBA Live 10’ a les instal·lacions del club. A més, podran participar en diferents competicions i aconseguir grans premis.


EA Sports presenta els dos nous jocs a les instal·lacions del FC Barcelona entre el 23 d’octubre i el 15 de novembre. Tots els socis i aficionats del Barça podran competir amb experts, contra amics o contra altres assistents.

Tres setmanes per gaudir

Durant aquestes tres setmanes, els socis del FC Barcelona tindran preferència, mostrant el carnet de soci, per jugar a la consola amb una pantalla de 63 polzades. Cada dia hi haurà experts en el joc ensenyant trucs especials i com jugar de manera òptima al 'FIFA 10'. Es sortejaran 5 demos de jocs cada dia entre tots els socis que passin per la carpa i, a més a més, es podrà participar en la competició 'Una falta desde tu casa'. El que aconsegueixi marcar la falta més llunyana de cada setmana guanyarà un lot de jocs d’EA Sports.

Torneigs 'FIFA 10'

Entre el 23 i el ea_sports_02.jpg 25 d’octubre es realitzarà un torneig en dues modalitats i els millors podran accedir al EA Sports Masters i al Campionat d’Espanya de 'FIFA 10'. El torneig començarà aquest divendres a les 16 h i s’acabarà el dissabte a les 20 h. Les inscripcions es faran el mateix divendres a la carpa, entre les 13 i les 14 h. Hi haurà un màxim de 160 participants. De cara a diumenge es jugarà el torneig per parelles, i les inscripcions es faran a la carpa el mateix diumenge entre les 10 i les 11h.

Marató 'FIFA 10'

Entre el 14 i el 15 de novembre hi haurà un torneig exclusiu per a socis del FC Barcelona, amb premis, com per exemple, botes i samarretes signades per Xavi Hernández o una consola PSP Go. En aquest torneig es mirarà quan de temps s’és capaç de mantenir-se als comandaments del 'FIFA 10' o 'NBA LIVE 10'. Els socis podran venir qualsevol dels dos dies, a qualsevol hora, i no es necessita inscripció prèvia per participar en el torneig. Només s’haurà de mostrar el carnet de soci. El que es mantingui més temps derrotant els rivals guanyarà la Marató.
Videojocs al Camp Nou
La carpa, al costat del Palau
La carpa està ubicada a l’entrada del Bulevard, accés 9, al costat del Palau Blaugrana i a prop de les taquilles del Museu del FC Barcelona. En aquesta carpa s’hi han instal·lat 10 unitats de joc. En total podran jugar al mateix instant 22 jugadors. Els horaris seran de 10 a 20h, tots els dies de les 3 setmanes.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana