Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Boix recull el premi LiberPress Catalunya


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

23.10.2009 12:02

Boix recull el premi LiberPress Catalunya

www.fcbarcelona.cat


El vicepresident Joan Boix va recollir a Girona aquest dijous al vespre el premi LiberPress Catalunya, concedit a la tasca solidària duta a terme pel club a través de la Fundació FC Barcelona.


Aquest dijous al vespre es va celebrar a l'Auditori de Girona l’entrega dels premis LiberPress. Joan Boix, vicepresident del club i patró de la Fundació, va ser l’encarregat de recollir el premi concedit al Barça per la seva vessant solidària materialitzada en els programes desplegats per la Fundació FC Barcelona arreu del món. 

Els premis LiberPress han distingit enguany també, entre d’altres, el novel·lista Tom Sharpe, al cantautor Luis Eduardo Aute i l’Associació Gat Perich. 

Consolidació de la Fundació  

LIBERPRESS_2009_P4.jpgBoix va explicar davant l'audiència de l'auditori gironí els programes i la filosofia de la Fundació alhora que va reconéixer sentir-se 'personalment molt orgullós de tot els treballs i els programes que es desenvolupen'. Segons la directora general de la Fundació Marta Segú, “es tracta d’un nou reconeixement de la tasca solidària que des del 2005 desenvolupa la Fundació i ens ajuda a consolidar la nostra presència com a entitat compromesa en el marc de la societat civil catalana”. 

‘El Barça vessa solidaritat i humanisme’
 
LiberPress ha valorat la dimensió esportiva del club, però sobretot premia la vessant solidària. Segons l’associació, premien “el Barça que fa guanyar infants i necessitats, que aixeca i vessa solidaritat i humanisme cap a territoris més dissortats i persones indefenses”.
Fotos: LiberPress
Fotos: LiberPress


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana