Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les JES es consoliden a l'Equador


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

20.10.2009 12:51

Les JES es consoliden a l'Equador

www.fcbarcelonal.cat


La Fundació FC Barcelona ha impartit a l'Equador entre el 13 i el 16 d’octubre una nova edició de les Jornades d'Esport Solidari. S'han beneficiat 36 educadors i 125 infants.


Després de dues edicions a Catalunya durant la temporada passada –a Santa Coloma de Gramenet i al Camp Nou– les Jornades d’Esport Solidari s’han desplegat a l’Equador, entre el 13 i el 16 d’octubre, amb una engrescadora resposta de la comunitat implicada. 

L’esport, una eina valuosa

Les JES acostumen a ser un programa de reforç al programa XICS (Xarxa Internacional de Centres Solidaris), en què es convida educadors de centres educatius a reforçar els seus coneixements sobre com usar l’esport com a eina educativa i d’integració social. 

Xerrades i activitats esportives  
jes_equador4.jpg
Les JES de l’Equador, les setenes en la història de la Fundació, s’han dut a terme a la ciutat de Portoviejo, concretament a les instal·lacions del XICS que la Fundació ha inaugurat recentment en aquesta ciutat de la província de Manabí. Hi han estat implicats 36 educadors i 125 infants de la zona. Els mestres participants pentanyen a escoles públiques i concertades de la província, moltes d’aquestes situades en aldees remotes.
 
S’han impartit activitats esportives i xerrades formatives sobre esport i gènere; planificació d’activitats esportives i l’esport com a eina per a la cohesió social i la transmissió de valors. Les jornades han comptat amb el suport logístic de l’entitat Fe y Alegría, contrapart local del projecte XICS d’aquest país.
   
Les JES es consoliden a l'Equador
Un equip de luxe
Com és habitual a les JES, les xerrades i activitats estan coordinades per l’exblaugrana Julio Alberto Moreno i l’educadora social Cati Gómez, docent de la Universitat de Vic i autora de diverses publicacions sobre l’esport com a eina d’intervenció educativa per a infants en situacions d’exclusió social.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana