Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Repàs dels 30 anys de la Masia a Barça TV


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.10.2009 17:05

Repàs dels 30 anys de la Masia a Barça TV

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimarts s’estrena a Barça TV ‘La Masia, 30 anys de residència’, un exhaustiu reportatge sobre la història i la vida dels esportistes del Barça que han fet, d’aquest emblemàtic edifici, casa seva.


Aquest reportatge de Barça TV s’estrena coincidint amb el 30è aniversari de la Masia de Can Planes, que es va convertir en residència per als esportistes de l’entitat el 20 d’octubre del 1979.

Dels primers residents al primer equip actual

AMOR_PORTADA.jpgEn el programa apareixen protagonistes d’aquestes tres dècades de la Masia, des dels primers residents com Josep Boada, Tito Vilanova, Aureli Altimira i Guillermo Amor a futbolistes de l’actual primera plantilla com Víctor Valdés o Pedro Rodríguez.

Els professionals de la Masia

Valdes.jpgNo només són protagonistes els futbolistes i esportistes, sinó que també hi ha espai per a persones importants en l’etapa de formació i la vida diària dels esportistes. Així, des dels cuiners –Avelino Blasco i Fernando Redondo-, l’actual director de la Masia, Carles Folguera, o els pedagogs intervenen en el reportatge per explicar quins són els canvis que ha experimentat aquest edificio, quina és la funció que ha tingut i què té aquesta residència.

La funció

Ser enllaç, ser l’entorn de l’esportista, procurar per la formació integral dels futurs esportistes, arribin o no a l’elit, són algunes d’aquestes funcions. Així ho expliquen els entrevistats en aquest reportatge que combina les entrevistes amb imatges de l’actualitat de la Masia, fotografies i orles dels que hi han passat i on té molta força la nostàlgia. “És impossible passar per davant i no girar-te per mirar. Era casa teva”, explica Guillermo Amor.

Repàs dels 30 anys de la Masia a Barça TV
La setmana de la Masia
El programa s’estrena aquest dimarts a les 15.30 h. Durant la setmana també es podrà seguir aquest programa en els horaris següents:

-Dimecres, 21: 14.30 i 21.00 h
- Divendres, 23: 17.00 h


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana