Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta, als 50 anys de la PB d’Amposta


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.10.2009 18:53

Laporta, als 50 anys de la PB d’Amposta

www.fcbarcelona.cat


A la localitat tarragonina d’Amposta hi hagut aquest diumenge festa grossa pels carrers, ja que se celebraven els 50 anys de la Penya Barcelonista Joan Gamper d’Amposta. Una celebració que ha comptat amb la presència del president Joan Laporta.


Una penya blaugrana no celebra cada dia els seus 50 anys d’història, per això quan això passa l’efemèride es commemora com es mereix. És el que ha passat aquesta setmana a Amposta. Amb motiu de les noces d’or de la Penya Barcelonista Joan Gamper d’Amposta han tingut lloc a la capital del Montsià diversos col•loquis, trobades i reunions.

L’acte central

2009-10-11_50_ANIVERSARIO_PB_AMPOSTA_017.JPGPerò l’acte central de la celebració ha estat aquest diumenge al matí. Hi ha hagut una recepció a l’Ajuntament, que ha comptat amb la presència del directiu de l’àrea social, Josep-Ignasi Macià, i l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré.

2009-10-11_50_ANIVERSARIO_PB_AMPOSTA_003.JPGEls carrers ampostins també han viscut la celebració dels 50 anys de la Penya Joan Gamper d’Amposta amb el passeig que han fet diverses penyes de la zona, ja que també s’ha celebrat la 10a Trobada de Penyes del Baix Ebre, Montsià i Baix Maestrat.

Dinar de celebració

2009-10-11_50_ANIVERSARIO_PB_AMPOSTA_028.JPGAl migdia s’ha fet el dinar de gala amb la presència del president del Barça, Joan Laporta, i també amb esportistes que han vestit la samarreta del Barça, com ara Manolo Flores i Luis Miguel Santillana, amb el bàsquet, o Josep Seguer, amb el futbol.

En el discurs del president blaugrana, Laporta ha manifestat que s’ha sentit orgullós “de ser el primer president de la història del Barça a venir a Amposta”.

Agraïts a Gamper

2009-10-11_50_ANIVERSARIO_PB_AMPOSTA_025.JPGUn dels convidats a l’acte ha estat Manel Gamper, nét del fundador del FC Barcelona Joan Gamper, i que no s’ha volgut perdre la celebració de la penya que porta el nom del seu avi. El president blaugrana ha valorat molt que posessin ara fa 50 anys el nom del Joan Gamper a la penya, ja que eren temps difícils i ha recordat que el fundador del Barça “era un home que tenia uns ideals molts clars i profunds, i que estimava molt aquest país”.
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Intents de desestabilitzar
Joan Laporta no ha amagat que el triplet que es va aconseguir la temporada passada “ha fet forat. I un resultat que ha fet forat és el 2 a 6, i això encara no han paït perquè cada dia intenten treure’n una de nova per desestabilitzar el Barça en el millor moment de la història”. I ha remarcat que “no suporten que hagi passat en el Barça més catalanista de la història i més universal”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana