Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


‘Talent natural’, a la Revista Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

11.10.2009 13:08

‘Talent natural’, a la Revista Barça

www.fcbarcelona.cat


Zlatan Ibrahimovic i Ricky Rubio són els principals protagonistes de la 'Revista Barça' d’octubre. La publicació descobreix la cara més humana dels dos jugadors. A més, la 'Revista Barça' recorda la figura de Robson i explica els nous Estatuts.


Els pròxims dies els socis i sòcies del FC Barcelona rebran a casa seva la 'Revista Barça' del mes d’octubre. La publicació barcelonista té en portada Zlatan Ibrahimovic. Sota el nom ‘Talent natural’, la Revista Barça descobreix el nou fitxatge blaugrana que reforça el primer equip de futbol amb l’objectiu de continuar amb la ratxa victoriosa de la darrera temporada.

Ricky, l’altra perla

ricky-revista.jpgL’altre personatge de la 'Revista Barça' és Ricky Rubio. El nou jugador del Regal Barça parla de la seva encara curta però intensa vida dins el món del bàsquet i dels primers mesos del de Masnou al Palau Blaugrana.

Els equips de les Cinc Copes

Sense intenció de comparar el Barça de la temporada 1951/52 i el de Guardiola, sinó tot el contrari, la 'Revista Barça' profunditza sobre els èxits dels equips blaugranes que han aixecat Cinc Copes. En el reportatge s’explica quins títols va guanyar el Barça de totes dues èpoques i que els ha permès entrar per la porta gran de la història del FC Barcelona.

En record de Bobby Robson

Tot i que el tècnic anglès va estar només una temporada dirigint la banqueta del Barça, Bobby Robson va deixar empremta dins el club. Mort aquest estiu a causa d’una llarga malaltia, Sir Bobby Robson té un espai especial dins la Revista del Barça del mes d’octubre en el qual es recorda el seu pas per Barcelona.

Precisament, un dels jugadors que el va tenir com a entrenador a Can Barça va ser Gica Popescu. La secció ‘L’ex...’ està dedicada al defensa romanès.

Els nous Estatuts i la reordenació de les Corts

estatuts-revista.jpgLa 'Revista Barça' també aprofita per donar a conèixer els principals punts dels nous Estatuts del FC Barcelona aprovats en l’última assemblea ordinària que el club va celebrar a l’agost. Per un 89% a favor, els compromissaris van donar el vistiplau als canvis estatutaris.

Per la seva banda, en aquesta edició també s’inclou un reportatge sobre la reordenació dels voltants del Camp Nou que farà que d’aquí a un temps el nucli central de l’activitat del Barça tingui una nova cara.

Fes clic aquí per descarregar-te la REVISTA BARÇA (pdf)

‘Talent natural’, a la Revista Barça
Pòster de la plantilla
Les pàgines central de la ‘Revista Barça’ mostren un pòster de tota la plantilla del primer equip de futbol. Es tracta d’una imatge espectacular dels jugadors del Barça.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana