Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Inaugurats dos centres XICS a Mèxic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

06.10.2009 11:19

Inaugurats dos centres XICS a Mèxic

www.fcbarcelona.cat


La Fundació del FC Barcelona i la de Rafa Márquez han inaugurat dos nous centres XICS ubicats a les poblacions de El Salto i Tonalá i que atendrà uns 400 nens en situació de vulnerabilitat.


El FC Barcelona, a través de la seva Fundació, ha inaugurat dos nous centres XICS a Mèxic, fruit de la col·laboració iniciada fa dos anys amb la Fundació Rafa Márquez Futbol y Corazón. El central del Barça ha exercit de padrí d’aquests dos nous centres, ubicats a les poblacions de l’estat de Jalisco, El Salto i Tonalá.

Presència del president

A més de Rafa Márquez , l’acte d’inauguració dels dos centres XICS ha comptat amb la presència del president del Barça, Joan Laporta, el director corporatiu, Joan Oliver, i la directora general de la Fundació FC Barcelona, Marta Segú, així com Mauricio Heredia, director general de la Fundació Rafa Márquez.

400 beneficiaris

_MG_9045.JPGCadascun dels centres XICS ajuda uns 200 nens i nenes d’entre 4 i 15 anys en situació de vulnerabilitat social, a través de programes de suport psicosocial, nutricional, ajuda sanitària i higiene dental, així com suport educatiu i accés a l’esport. I tot això es realitza en unes instal•lacions de més de 300 m², el centre d’El Salto, i 5.700 m², el de Tonalá.

Col·laboració desinteressada

Dels dos centres XICS de Mèxic cal destacar també la gran organització dels menjadors comunitaris, on les mares dels petits col•laboren a diari de forma voluntària en diferents tasques. A més cal remarcar l’ajuda per part d’un gran nombre de voluntaris, fet diferencial respecte d’altres XICS de la xarxa que té la Fundació arreu del món.
Inaugurats dos centres XICS a Mèxic

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Altres entitats col·laboradores
A banda de comptar amb la Fundació Rafa Márquez com a entitat coexecutadora, en el projecte participen com a entitats col•laboradores els ajuntaments d’El Salto i de Tonalá.

La Fundació del FC Barcelona inverteix 300.000 euros en aquest projecte a Mèxic, en el període entre el 2007 i el 2010.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana