Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Volem que Puyol continuï”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.10.2009 12:11

“Volem que Puyol continuï”

www.fcbarcelona.cat


En el marc de la inauguració de la PB de Santa Maria d’Oló, el president del Barça, Joan Laporta, va expressar la voluntat del club que Carles Puyol renovi el seu contracte abans de final d’any.


Joan Laporta va remarcar que el Barça vol tancar la renovació del capità Carles Puyol abans de final d’any: “La nostra decisió ja la sap, volem que continuï i per això té una proposta. Hem de respectar que ell maduri la seva decisió, però ens agradaria que abans d’acabar l’any prengués una decisió”. Laporta va valorar molt positivament el desè aniversari de Puyol com a jugador del primer equip i va expressar que el capità blaugrana “encara té un gran recorregut i nosaltres i tot el barcelonisme el volem”.

021009_INAUGURACIO_PB_SM_OL5.jpg“Felicito Rio i animo la ciutat de Madrid a no rendir-se”

El president del FC Barcelona va destacar la importància que té guanyar una candidatura d’uns JJOO, ja que “organitzar uns Jocs Olímpics és l’esdeveniment més important que pot organitzar una ciutat, i per això felicito Rio de Janeiro”. A més, el màxim mandatari blaugrana va subratllar el bon paper jugat per la candidatura de Madrid 2016 i va animar la capital de l’estat a no rendir-se.


Les amenaces, en mans dels Mossos

El president blaugrana també va parlar de les amenaces rebudes durant les últimes setmanes, per les quals ja va presentar una denúncia a les autoritats policials. A més, va reiterar que “per cada una de les amenaces que provinguin de persones de dubtosa fiabilitat, presentaré una denúncia als Mossos d’Esquadra, als quals correspon resoldre-les”.

Un soci més

En any d’eleccions i a les preguntes dels mitjans sobre possibles candidatures, Joan Laporta va declarar que “el paper del president del FC Barcelona en aquestes eleccions serà el paper d’un soci més, donaré la meva opinió respecte dels projectes que es presentin com qualsevol altre soci”. Laporta també va insistir que “les persones que agafin el testimoni del model actual, i que ha portat el Barça a viure el millor moment de la seva història, es basaran en la seva experiència per fer una proposta que crec que és l’adequada per al club”.

“Volem que Puyol continuï”
Contents a Santa Maria d'Oló
Joan Laporta va inaugurar la PB de Santa Maria d’Oló, que va comptar amb la presència del president d’ERC, Joan Puigcercós. El president del Barça va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament i va ser aclamat per aquests penyistes debutants.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana