Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta: “Per mi, és un tema tancat”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

26.09.2009 16:13

Laporta: “Per mi, és un tema tancat”

www.fcbarcelona.cat


El president Joan Laporta ha parlat per primer cop sobre la informació apareguda aquesta setmana a ‘El Periódico de Catalunya’ sobre l’auditoria de seguretat a quatre vicepresidents que el club va encarregar fa uns mesos.


Abans del dinar de directives del Màlaga i el FC Barcelona, el president blaugrana ha donat per “tancat” l’auditoria de seguretat promoguda des del club sobre unes investigacions als vicepresidents Joan Boix, Rafael Yuste, Joan Franquesa i Jaume Ferrer.

Explicacions als afectats

L’assumpte, que va sortir publicat aquesta setmana a ‘El Periódico de Catalunya’, ha estat valorat per Joan Laporta: “Això va passar fa cinc mesos. Es van produir aquests fets i quan jo en vaig tenir coneixement es van donar les explicacions corresponents. Aquestes explicacions van ser enteses i acceptades”. I ha puntualitzat que “es va entendre que els informes de riscos que s’havien demanat eren dins la legalitat i eren per protegir els afectats i el club. Per tant, es va girar full i tema tancat”.

Ratifica Joan Oliver

Per la seva banda, el president del Barça ha defensat la figura del director general, Joan Oliver: “En una temporada que veníem d’una convulsió social important, en la qual s’ha viscut una crisi econòmica mundial, Joan Oliver ha aconseguit que el Barça sigui una entitat admirada, que continuï donant beneficis i que aprovi els pressupostos més grans de la seva història”. I ha sentenciat que “jo no tinc cap intenció de prescindir dels serveis de Joan Oliver. El vull al meu costat”.

“Acostumats a viure amb la pressió”

Joan Laporta també ha recordat que “estem millor que mai a la nostra història i ara, amb interès de desestabilitzar, les persones que ens tenen ganes treuen aquestes qüestions. Nosaltres seguirem en la mateixa línia. Estem acostumats a viure amb la pressió i amb els intents de desestabilització”. Alhora ha manifestat que “el barcelonisme està unit i units som invencibles”.
Laporta: “Per mi, és un tema tancat”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana