Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Obert el procés de venda d’entrades per al públic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

13.09.2009 13:25

Obert el procés de venda d’entrades per al públic

www.fcbarcelona.cat


Tothom qui vulgui comprar entrades per a tots els partits de Lliga que es disputin al Camp Nou i els partits de la lligueta de la Champions podrà fer-ho a partir d’aquest dilluns a les deu del matí.


Els socis del FC Barcelona han tingut prioritat a l’hora de comprar aquestes entrades ja que, per a ells, el període es va obrir el 2 de setembre passat. A partir d’aquest dilluns 14 de setembre, i en funció de la disponibilitat, el públic en general també hi tindrà accés. Des d’aquest moment, la venda ja romandrà oberta durant tota la temporada amb la possibilitat de comprar entrades per a qualsevol partit.

Canals de venda habituals

Per tal d’adquirir aquestes entrades, tant els socis com el públic tenen a la seva disposició els canals de venda habituals: lloc web del club , terminals i web de Servicaixa, trucant al 902 1899 00, les taquilles del club i els centres FNAC i Carrefour. Com a novetat, també es poden comprar a través del web de Ticketmaster .

Condicions de la venda al públic

En el cas dels partits de Champions League i Copa del Rei, com és habitual, quan es disputin els partits clau de la temporada i en cas d’arribar a les finals, els socis tenen prioritat total en la compra d’entrades. Les condicions s’aniran explicant a través dels canals habituals de comunicació a mesura que avanci la temporada.

Paquets d’entrades

Una novetat per a aquesta temporada són els paquets d’entrades per als partits al Camp Nou. Hi ha els paquets Lliga x 3, Lliga x 6 i Lliga x 9 (per a 3, 6 i 9 partits de Lliga) que ofereixen la possibilitat d’obtenir descomptes que poden arribar fins a un 32% respecte al preu individual de les entrades.

També estan disponibles els paquets Champions x 3, per als 3 partits de la lligueta de la fase de grups de la Lliga de Campions que es disputin al Camp Nou. Els paquets es poden comprar en exclusiva al lloc web del club, a la secció d’Entrades o la secció de Socis.
Obert el procés de venda d’entrades per al públic
Barça-Madrid, esgotades
Les entrades disponibles per al partit que disputaran el Barça i el Reial Madrid a l‘estadi es van exhaurir tot just dues hores després de sortir a la venda. Aquestes entrades eren exclusives per a socis del FC Barcelona sense abonament al Camp Nou.

Un cop exhaurides les entrades per al clàssic, el club no tornarà a oferir localitats per al Barça-Madrid fins dies abans de la disputa de l’enfrontament. En aquest cas, les entrades que s’oferiran seran les que els socis hauran alliberat a través del Seient Lliure .


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana