Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Acord de patrocini amb Betfair


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

10.09.2009 19:48

Acord de patrocini amb Betfair

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona i la casa d’apostes britànica Betfair han firmat aquest dijous a la tarda un acord de patrocini per a les dues pròximes temporades que converteix l’entitat anglesa en el proveïdor oficial d’apostes del Barça.


L’acte de presentació de l’acord s’ha dut a terme aquest dijous a la tarda a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha comptat amb la presència de Jaume Ferrer, vicepresident de Màrqueting i Media del FC Barcelona, i Andy May, director general europeu de Betfair.

Apassionats del futbol 

2009-09-10_ACUERDO_BETFAIR_08.JPGJaume Ferrer ha mostrat la satisfacció per aquest acord: "Hem escollit aquesta companyia perquè té algunes similituds amb el FC Barcelona. És una companyia líder al món dins el seu sector; és una companyia amb un posicionament global a tot el món; i és una companyia que també té sensibilitat per ajudar els més necessitats mitjançant accions de responsabilitat social".

Per la seva banda, Andy May, ha reconegut que a Betfair són uns apassionats del futbol i ha apuntat d'altres punts en comú que tenen amb el Barça: "El Barça és més que un equip de futbol. Juga un paper clau dins la integració social a la comunitat i sempre té presents els seus aficionats. A Betfair aquests aficionats es poden trobar per jugar els uns contra els altres. Nosaltres facilitem tecnològicament aquesta trobada".

Generació de nous continguts

2009-09-10_ACUERDO_BETFAIR_05.JPGEls pròxims dos anys Betfair s’encarregarà de generar continguts relacionats amb el món de les apostes esportives a través de la pàgina oficial del FC Barcelona. Betfair estarà present com a marca de manera gràfica al web, estadi i altres instal•lacions.

Promocions per als socis i aficionats

Gràcies a aquest acord seran els socis i aficionats del FC Barcelona els qui es beneficiaran de múltiples ofertes, premis i promocions exclusives de Betfair.
Acord de patrocini amb Betfair
Apostes d’intercanvi
Betfair, fundada l’any 2000, és la companyia més gran del món d’apostes ‘online’ i ha estat la creadora de la primera plataforma d’apostes en què els usuaris juguen els uns contra els altres, en lloc de fer-ho contra l’empresa.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana