Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


FCBGuia 2009-10: tota la informació de servei


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.09.2009 11:39

A la FCBGuia 2009-10, tota la informació de servei

www.fcbarcelona.cat


Aquests dies els socis del Barça estan rebent a casa seva la guia del soci 2009-10 on podran trobar tota la informació de serveis i productes que el club ofereix al públic en general, i als socis en particular.


Com cada any per aquestes èpoques els socis del FC Barcelona reben la FCBGuia 2009-10. Es tracta d’una eina essencial de consulta que recull totes les novetats en els serveis i productes que s’ofereix al públic, i més concretament s’incideix en els descomptes i ofertes exclusives per als socis barcelonistes.

39 pàgines de consulta

La guia està formada per 39 pàgines en les que es podrà consultar el calendari de partits del primer equip de futbol, a més dels enfrontaments de les seccions professionals del Barça (bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala). Com a novetat d’aquest any, la publicació també inclou les plantilles d’aquestes cinc seccions.

Tres idiomes

La guia del soci es publica en tres idiomes, català, castellà i anglès. En el cas de la versió catalana i castellana, la FCBGuia es fa en paper i s’envia als socis, mentre que la versió en anglès es fa en format digital i s’envia als socis de parla anglesa (normalment de l’estranger). Un fet curiós és que la FCBGuia en català s’envia als socis del Japó ja que les col•leccionen.

La FCBGuia no només és per a socis sinó que també hi ha informació interessant per a la resta d’aficionats al Barça, per això el pròxim diumenge amb els suplements de La Vanguardia i El Periódico també oferiran la FCBGuia.

Fes clic aquí per descarregar-te la FCBGuia 2009/10.
A la FCBGuia 2009-10, tota la informació de servei
La miniguia i un DVD
A més de la FCBGuia, els socis també rebran una miniguia de butxaca amb la informació més concreta dels avantatges i el calendari de partits.

A més, com a novetat d’aquest any el club també envia un DVD per rememorar la temporada del triplet. Es tracta d’un programa d’una hora amb les millors imatges del curs passat, els gols i les celebracions.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana