Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Emoció a la llotja


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

01.09.2009 13:40

Emoció a la llotja

www.fcbarcelona.cat


Aquest dilluns van ser els protagonistes emocionals del primer partit de lliga a la Llotja. Parlem del Barça de les Cinc Copes, que lloa el Barça de Guardiola.


Quatre dels integrants del Barça de les Cinc Copes, Antoni Ramallets, Josep Seguer, Eduard Manchón i Estanislau Basora, van ser dilluns a la Llotja del Camp Nou, convidats pel club després de la consecució de la Supercopa d’Europa que significava el cinquè títol d’aquest 2009.

Estil vistós de joc

Per ells, hi ha paral•lelismes entre aquella època i l’actual. Estanislau Basora en relaciona l’estil de joc: “Les comparacions sempre són odioses, però aquell equip jugava molt bé. I aquest, el d’ara, juga de meravella”, apunta l’exdavanter blaugrana.

Mantenir-se per marcar època

cinc_copes_2.jpgEl mític porter Antoni Ramallets creu que per marcar època cal que l’equip es consolidi. “Fa falta que hi hagi continuïtat. De moment, han marcat un inici d’època meravellós i tots esperem que tinguin continuïtat”, afirma.

Per Josep Seguer, el futbol dels 50 i el del 2009 té lligams. Vincles que es repeteixen, però, al llarg de tota la història blaugrana. “Tots els equips són diferents. Llavors es jugava un futbol maco, però el Barça sempre ha jugat molt lligat, molt de trenar. De teva i meva, de passada curta i de mirar sempre endavant”, subratlla l’exfutbolista vallesà.

Sense límits

Eduard Manchón destaca que no és senzill aconseguir cinc títols de cinc. “No és fàcil, però aquest equip pot aconseguir sis, set o vuit títols… És molt bo i pot arribar molt lluny”, explica.

Tots ells es van mostrar molt agraïts amb el president Laporta i el club per convidar-los a viure l’estrena de Lliga des de la Llotja de l’estadi.

Emoció a la llotja

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Cruyff creu que tot és possible
Johan Cruyff, present també a la llotja, va apuntar que és possible aconseguir els sis títols en joc; l’anomenat ‘6 de 6’. “Si s’ha fet un cinc de cinc, perquè no un sis de sis? Ja ho veurem”, va apuntar l’holandès a Barça TV i a fcbarcelona.cat.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana