Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Aquest any, la sort serà blaugrana


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

31.08.2009 12:51

Aquest any, la sort serà blaugrana

www.fcbarcelona.cat


L’any del triplet, la sort ha de ser blaugrana. I, per això, la loteria culer, que ja es pot adquirir a partir d'aquest dilluns, té molts números de repartir premis el proper Nadal.


Des de primera hora de la tarda (16 hores), la loteria es començarà a vendre a dos punts de l’estadi, i, a mesura que s’apropi l’hora del primer compromís de Lliga, es desplegaran els altres 26 punts de venda per l'entorn del Camp Nou.

Amb finalitat solidària

2009-08-21_PRESENTACION_LOTERIA_CULE_010.JPGÉs la primera vegada que el Barça ven loteria i ho fa de la mà de la més coneguda administració del món, La Bruixa d'Or, i amb finalitat solidària. El preu del dècim és de 22 euros i dos d’aquests euros seran de donació per a projectes de la Fundació FC Barcelona.

Pel que fa a les participacions, el preu serà de 5 euros i el donatiu serà d’un euro. El 80% de les donacions de cada dècim i butlleta serà per a la Fundació del FC Barcelona, i el 20% restant, per a l’Acció Social de La Bruixa d’Or.

Disseny blaugrana

Cada dècim es vendrà en un sobre amb els colors del Barça i les participacions tenen un disseny personalitzat dels Barça Toons amb els jugadors del Barça i la mascota de La Bruixa d’Or. El llançament consta de cinc butlletes diferents i les primeres que han sortit a la venda seran les de Guardiola (acabada en 00), Messi (acabada en 10), Puyol (acabada en 05), Valdés (01) i Touré (24).
Aquest any, la sort serà blaugrana
Repartits pel Camp Nou
Durant tot el dia, hi haurà repartits per les instal•lacions diferents voluntaris que explicaran aquesta primera experiència de la loteria culer que vol col•laborar a repartir somriures entre els més vulnerables.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana