Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Novetats a la Pista de Gel


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

31.08.2009 10:52

Novetats a la Pista de Gel

Neus Pérez


La Pista de Gel del Barça torna a obrir les portes. Després que estigués tancada per fer reformes de manteniment durant l’agost, ara comença la temporada amb un equip de ballet, i un altre d’hoquei gel infantil.


La Pista de Gel del FC Barcelona enceta el nou curs aquest mes de setembre i ho fa amb molta il•lusió. Durant tot el mes d’agost s’han dut a terme els processos de manteniment i de renovació perquè pugui iniciar la temporada en unes condicions òptimes i tornar a rebre els aficionats que vulguin passar una bona estona patinant sobre gel.

Ballet i hoquei infantil

La Pista incorpora algunes novetats per aquesta temporada. S’inaugura el ballet sobre gel, una modalitat nova i que permet a l’Escola de Patinatge organitzar un equip per al campionat del món. “Es tracta d’un tipus de patinatge sincronitzat, i és un esport d’equip. És una modalitat nova i molt divertida”, explica optimista Marta Cierco, directora de la Pista de Gel. L’altre projecte és que es posa marxa una escola d’hoquei sobre gel infantil, ja que fins ara només n’hi havia una d’adults.

Un esport per a tothom

QM3D2864.jpgEl patinatge sobre gel és una esport a l’abast de tothom. “Pot patinar tothom que vulgui, petits i adults, no és necessiten grans condicions físiques, només ganes de patinar”, afirma Marta Cierco. L’escola de patinatge del Barça té gairebé 500 alumnes, des de nens i nenes a partir de quatre anys fins a adults. “Aquesta és la gràcia de l’escola, si un té ganes de patinar no ha de tenir límits”, explica la directora de la Pista de Gel.

També per als aficionats

L’Escola de Patinatge del FC Barcelona nodreix les seccions de Patinatge Artístic i Hoquei sobre Gel amb els millors patinadors. Però els aficionats també poden gaudir de la Pista. Com fa cada any, la Pista de Gel ofereix diversos serveis per als socis –que es beneficien de descomptes especials– i aficionats. I ara que torna a obrir les portes, ho segueix fent: “Celebrem festes d’aniversari, patinades per a grups o oferim hores determinades amb un monitor que t’ensenya a patinar”, comenta Marta Cierco.

Novetats a la Pista de Gel
Vancouver 2010
Aquesta temporada se celebren els Jocs Olímpics d’Hivern a Vancouver, Canadà. És un factor que no passa desapercebut als seguidors del patinatge sobre gel, ja que un esdeveniment tan gran com aquest pot despertar l’interès de molts aficionats al patinatge sobre gel.Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana