Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Neix la guia de premsa multimèdia


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

27.08.2009 12:24

Neix la guia de premsa multimèdia del Barça

www.fcbarcelona.cat


Coincidint amb l’inici de la nova temporada 2009/10, el Departament de Comunicació del club llança una nova guia de premsa multimèdia adreçada als mitjans informatius i en especial als mitjans estrangers.


La guia consta d’un llibret a tot color i d’un CD. Al llibret es fa una introducció d’aspectes del club, com ara els seus orígens, la seva identitat, la seva massa social o la seva vocació poliesportiva. El CD, que es pot consultar en català, castellà i anglès, és una eina molt completa i de gran utilitat per als mitjans, ja que conté totes les dades bàsiques del primer equip de futbol, estadístiques de la temporada passada, galeries fotogràfiques i altres informacions d’interès com els processos per gestionar entrevistes o demanar acreditacions de premsa. A més, incorpora vídeos i materials per descarregar, com ara la Guia d'Identitat Corporativa del club, la Memòria del FC Barcelona 2008/09 o la memòria de la Fundació.

Des d'aquest dijous s'ha començat a distribuir, coincidint amb el sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions i de la prèvia de la Supercopa d'Europa, la primera edició d'aquesta guia, que s'actualitzarà novament d'aquí a un mes. Finalment, a partir del gener de 2010, un cop es tanqui el mercat d'hivern, se n’editarà la tercera edició, amb l'actualització dels resultats que s'hagin produït, i que serà la versió definitiva de la temporada 2009/10.

En els propers dies, el Departament de Comunicació s’encarregarà de distribuir aquesta guia multimèdia entre tots els mitjans.
Neix la guia de premsa multimèdia del Barça


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana