Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Ferrer: “L’èxit ens fa més globals”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

25.08.2009 12:49

Ferrer: “L’èxit ens fa més globals”

El vicepresident de l’àrea de màrqueting, Jaume Ferrer, reconeix que els títols es tradueixen en un millor posicionament del club en àmbit empresarial.


Jaume Ferrer va reconèixer aquest dilluns a 'La Nit del Lloro' de Barça TV que els triomfs esportius han fet créixer la popularitat del club arreu. “Si l’equip té èxits, la gent es fa molt més del Barça. Necessitem títols perquè l’equip tingui èxit i estigui més ben posicionat globalment”, va subratllar Ferrer.

Punters globalment

El màxim responsable de l’àrea de màrqueting va admetre que l’objectiu del club és competir i tenir acords amb les empreses punteres en àmbit mundial. “L’interès de la marca Barça és posicionar-la globalment. El món és avui un món globalitzat i volem competir amb els millors i ho hem de fer amb els més ben posicionats arreu: Àsia, Amèrica…”. Alhora, això cal compaginar-ho amb la vocació solidària del club. “Volem aconseguir que el Barça sigui el club dels nens, siguin d’on siguin”, va destacar Ferrer.

UNICEF, forma part de l’ADN del club

A la pregunta de si és rendible dur UNICEF a la samarreta, Ferrer es va mostrar contundent: “Rebem ofertes per a la samarreta, però portar UNICEF forma part de la nostra identitat i espero que sigui per a molts anys i que les futures juntes l’adoptin”. El vicepresident va afegir: “És molt rendible, ens fa molt més humans. Els nens del món es fan del Barça i entengui que som un club solidari i això fa que moltes empreses es vulguin associar. El concepte de ‘Més que un club’ en el món l’aconseguim amb això i amb projectes i programes de la fundació com el XICS, acords també com el d’ACNUR.”

“Estem molt contents de l'última gira”

El vicepresident es va mostrar molt satisfet de la darrera gira. “El mercat americà és un repte i molt important. Allà no tenen tradició de ‘soccer’ i hi ha 40 milions d’aficionats de futbol, sobretot entre la població llatina. L’esport més practicat entre els 6 i 16 anys és el futbol. A la Universitat, canvia. A Seattle vam omplir l’estadi. Es tracta d’un mercat clau perquè és on hi ha les empreses que prenen decisions mundialment i per això ens interessa.
Ferrer: “L’èxit ens fa més globals”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Debat de la successió
Pel que fa a les possibles candidatures per rellevar en les properes eleccions el president Joan Laporta, Ferrer va manifestar que la Junta està centrada en l’actual temporada, tal com ja havia avançat el mateix president a TV3 . “En aquests moments, tenim un president que és fantàstic. No n’hi ha hagut cap de millor. Les eleccions queden molt lluny encara. Estem treballant en aquesta temporada i d’aquest tema ja en parlarem”.


Comparteix a

Noticies del Club

Revista Barça


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana